Krievi pret Vaikuli: «Barojusi visu PSRS! Tev sirdsapziņa ir?» (+VIDEO)

Kultūra
VS.LV 12:11, 29.05.2023 0

“Laima Vaikule izteikusies, ka nevar ciest Padomju Savienību... Bet tieši šajā apvienotajā valstī viņa kļuva par zvaigzni,” tā mazgāti Laimas kauliņi kādā krievu raidījumā.

 

“Es nevarēju ciest PSRS, bet tieši PSRS viņu padarīja par zvaigzni! Tas nozīmē nogriezt zaru, uz kura tu sēdi. Kas tu būtu bez Padomju Savienības? Kurš tevi būtu dzirdējis, redzējis? Ar ko tu vispār nodarbotos? Kungs atņem prātu tiem, kurus viņš vēlas sodīt, iespējams, tas noticis ar Vaikuli, ” tā krievu raidījumā izteicies mūzikas kritiķis Sergejs Sosedovs.

“Vai Laima Vaikule un Alla Pugačova uzturēja Padomju Savienību? Visas atombumbas apmaksātas... Kā to komentēt?" vaicāja dziedātāja Rasputina.

“Katru gadu savulaik braucu uz Baltijas valstīm - Latviju, Lietuvu, Igauniju... Ko es gribu teikt... Koncertu rīkotāji man stāstīja, ka Laima ir no Latvijas, bet nez kāpēc bija pieprasīta nevis savā valstī, bet pie mums - Krievijā. Mūsu cilvēki visu piedod. Bet no Laimas puses tas šoreiz ir spļāvies sejā. Kā to vispār var piedot?"

"Mēs to nekad nepiedosim. Laimas Vaikules un Allas Pugačovas karjera ir beigusies, ” savu verdiktu izteica kritiķis Sosedovs.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kurzemes kultūras programmā šogad apstiprināti 67 projekti

Kurzemes plānošanas reģiona izsludinātajā Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas "Latviešu vēsturisko zemju attīstības programma" projektu konkursā "Kurzemes kultūras programmā 2024" šogad apstiprināti 67 projekti.

Kultūra Pārdaugavas nākotnes forumā definēs kultūras dzīves attīstību

Pārdaugavas nākotnes forumā plāno definēt Rīgas kreisā krasta kultūras dzīves attīstību, informē "Pārdaugavas kultūras apvienība".

Kultūra 44 gadus vecais reperis Ozols: «‎Šī filma ir kā vēlviens foršs atskats» (VIDEO)

Koncerta ierakstīšana, aizkulises un viss pēcapstrādes process bija liels notikums.

Kultūra Bīskaps: Jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies

Ar nožēlu jāatzīst, ka daudzu, sevišķi jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies, sestdien Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinīgajā dievkalpojumā Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē sacīja Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis.

Lasiet arī