Latvijas pilsēta piedalījās vienā no pasaulē lielākajām tūrisma izstādēm

Kultūra
LETA 19:44, 16.03.2023 0

Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) no 7.marta līdz 9.martam kopā ar Latvijas tūrisma nozares profesionāļiem piedalījās pasaulē vadošajā tūrisma izstādē "ITB Berlin" Berlīnē, Vācijā, informēja pašvaldības TIC pārstāvji.

 

Viens no lielākajiem tūrisma forumiem pasaulē "ITB Berlin" notiek jau kopš 1966.gada. COVID-19 pandēmijas dēļ 2020. un 2022.gadā izstāde tika atcelta, bet 2021.gadā izstāde notika attālinātā formātā. Šogad izstādes organizatori izvēlējās jaunu formātu, kas ietvēra jau iepriekš ieplānotas tikšanās ar Eiropas tūrisma profesionāļiem un tūroperatoriem.

Pēc organizatoru sniegtās informācijas, šogad izstādē piedalījās aptuveni 5 500 izstādes dalībnieku no 161 valsts, kuru apmeklēja vairāk kā 90 000 apmeklētāju.

Dalība šāda mēroga tūrisma pasākumos sniedz iespēju piesaistīt jaunus potenciālos viesus ne tikai Latvijai, bet arī Ventspils pilsētai kā atpazīstamam tūrisma galamērķim, pauž pašvaldībā. B2B tikšanās bija iepriekš pārdomātas un ietvēra saistošās uzņēmējdarbības jomas. Ar abpusēju piekrišanu tikšanās notika ar uzņēmējiem no Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas, Dānijas, Nīderlandes, Norvēģijas,Vācijas, Anglijas, kā arī Etiopijas, un atsvaidzināta komunikācija arī ar pašmāju tūroperatoriem.

Piedalīšanās starptautiskajās tūrisma izstādēs un gadatirgos tiek organizēta sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru un Kurzemes Tūrisma asociācijas atbalstu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Balvu novada folkloras kopa «‎Upīte» radīja hitu «Žīguļi» (+VIDEO)

"Apzinātas vairāk kā 200 dziesmas un šķiet, ka vēl nav redzamas beigas".

Kultūra Priekšlikumiem par atteikšanos no programmām krievu valodā trūkst pamatojuma

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšlikumiem atteikties no radio reklāmām un radio programmām krievu valodā trūkst argumentēta pamatojuma, aģentūrai LETA pauda Latvijas Raidorganizāciju asociācijas (LRA) valdes loceklis un radio "SWH" komercdirektors Filips Rubenis.

Kultūra Latviešu reperim palīgā nāca mākslīgais intelekts

Esiet uzmanīgi, dziesmas satur neķītru valodu.

Kultūra Sestdien Ventspilī darbu sāk jauns muzejs (+VIDEO)

Izveidota arī Ziemeļkurzemes dabas ekspozīcija – radot īsta meža klātbūtni.

Lasiet arī

Sabiedrība Kurzemē šovasar pulcēsies Eiropas arhitekti (+VIDEO)

Liepājas centrs iegūs arī starptautisku dimensiju.

Kultūra Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms

Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms, kā arī pabeigts ēkas tehniskais projekts, informē Rīgas Riharda Vāgnera biedrības (RRVB) pārstāvji.

Pasaule Izraidītajiem Latvijas diplomātiem Krievija jāpamet līdz 9.maija dienas beigām

Izraidītajiem Latvijas diplomātiem Krievija jāpamet līdz 9.maija dienas beigām, paziņoja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Āboltiņa nekomentē iespējamo aicinājumu viltot Saeimas vēlēšanu rezultātus

Vēstnieces amats liedzot Solvitai Āboltiņa komentēt iekšpolitikas norises, tostarp iespējamo aicinājumu 12.Saeimas viltot Saeimas vēlēšanu rezultātus viņai par labu.