Fani nav pārliecināti, vai Alla Pugačova ir īstā Alla?

Kultūra
VS.LV 07:07, 24.01.2023 0

Kopš primadonna Alla Pugačova dzīvo Izraēlā, viņas vietā tēvzemē uz skatuves kāpj arvien vairāk dubultnieku, raksta mediji.

 

Daudzi fani uzskata, ka pie dziedātājas aizbraukšanas vainojams šobrīd par Krievijas kauna traipu un nodevēju nokristītais zvaigznes vīrs humorists Maksims Galkins. Galkins uz skatuves visā pasaulē klaji kritizē Krievijas varas iestādes un nežēlības Ukrainā.

Mākslinieces aizbraukšana ir kļuvusi par īstu traģēdiju uzticīgākajai publikai: galu galā, tagad viņi nevar zvaigzni redzēt TV, klausīties dziesmas un cerēt uz nejaušu tikšanos. Tagad Krievijā uz skatuves kāpj Allas dubultnieki, un nevis kaut kādi blēži, bet pašas primadonnas apstiprināti! Natālija Buinitskaja, kura jau daudzus gadus ir primadonnas dubultniece, nav pametusi biznesu. Viņu neskar kritika, viņa turpina uzstāties pasākumos un pārsteidz publiku ar vokālu, kas nav zemākā līmenī par pašu dīvu. Tas gan nav viss,- Krievijā uzrodas arvien vairāk Allas dubultnieku. Secinājums: laikam tomēr krieviem pietrūkst Allas!

Starp citu, mākslinieces izskats ilgās karjeras laikā ir mainījies tik bieži, ka faniem rodas aizdomas, vai foto un video no Izraēlas ir patiesi vai varbūt viltojums.

"Viņa neizskatās pēc Pugačovas. Viņas seja ir pavisam cita. Šī ir tik tieva! Kur viņi likuši īsto Pugačovu?" - sociālajos tīklos raksta daudzi lietotāji, kuri attēlos neatpazina savu elku.

Tiešām, Pugačova pēdējā laikā sociālajos tīklos bieži redzama bez meikapa, bet dzirdot viņas balsi video, šaubu nav - tā ir viņa.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Dziedāja Palū: «Tas ir stāsts par to, kas notiek sievietes prātā» (+VIDEO)

Palū ar ievērojamiem sasniegumiem piedalījusies šovā “Lietuvas balsas”, nokļūstot populārās lietuviešu dziedātājas Monikas Liu komandā.

Kultūra Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli

Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli "Laika upes liecinieki", paziņo Rīgas dome.

Kultūra Vāc parakstus par liegumu publiskos pasākumos saīsināt Latvijas valsts himnu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Latvijas valsts himnas atskaņošanu pilnā garumā publiskos pasākumos.

Lasiet arī

Pasaule Lielbritānijas karalis Čārlzs III atzīmē pirmo kronēšanas gadadienu

Lielbritānijas karalis Čārlzs III pirmdien atzīmēja savu pirmo kronēšanas gadadienu.

Pasaule Kijiva: Ukraina ir viena soļa attālumā no uzaicinājuma pievienoties NATO

Ukraina ir veikusi visas nepieciešamās reformas un tagad ir "viena soļa attālumā no uzaicinājuma" pievienoties NATO, paziņojis Ukrainas premjerministrs Deniss Šmihaļs.

Pasaule Eiropas Komisija izbeigs procedūru pret Poliju par likuma varu

Eiropas Komisija (EK) pirmdien paziņoja, ka atteiksies no pirms sešiem gadiem sāktās procedūras pret Poliju saistībā ar bažām par likuma varu, kuru dēļ Varšava varēja zaudēt tiesības balsot bloka lietās.

Pasaule Džons Svinijs ievēlēts par jauno Skotijas SNP līderi

Skotijas politikas veterāns Džons Svinijs pirmdien tika ievēlēts par Skotu Nacionālās partijas (SNP) līderi un kļūs par nākamo Skotijas premjerministru.