Fani satraukti par Madonnas garīgo veselību (+VIDEO)

Kultūra
VS.LV 13:14, 09.11.2022 0

Fani visā pasaulē pauž bažas, ka pēdējo divu gadu laikā popmūzikas karaliene Madonna, nedaudz zaudējusi saikni ar realitāti, jo teju katru dienu ievieto dīvainus video no savas dzīves.

 

Viņa nekādi nespēj novaldīt savu kāri pēc plastiskajām operācijām un kļūst arvien mazāk līdzīga pati sev pagātnē. Plastisko operāciju speciālisti uzskata, ka Madonna lietojusi fillerus un hialuronskābes injekcijas, bet visticamāk veikusi arī sejas ādas savilkšanas operāciju un plakstiņu korekciju, norāda ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Izmaiņas popzvaigznes izskatā nebūt nav vienīgais faktors, kas satrauc viņas fanus. Madonnas pielūdzēji izteikuši minējumu, ka zvaigzne iespējams sirgst ar dažām psiholoģiska rakstura problēmām. Kā gan citādi varot izskaidrot dīvainos video, ar kuriem māksliniece regulāri dalās ar pasauli sociālajos tīklos, vai arī viņas pārlieku atklātas fotogrāfijas, kas uzņemtas provokatīvās pozās.

Vai tā ir vēlme apturēt novecošanu, vai uzstājīga tieksme, lai par viņu joprojām neaizmirst, vai, tiešām, veselības problēmas, varam tikai minēt...

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Kultūra Pirmizrādi piedzīvos Ozola koncertfilma

Kinoteātrī "Forum Cinemas" šodien plkst.19 pirmizrādi piedzīvos hiphopa mākslinieka Ozola koncertfilma "No rajona līdz arēnai", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Grīnberga.

Lasiet arī

Ekonomika Aizkavējusies Preses nama kvartāla pirmās kārtas būvniecība

Līdz nākamajam gadam pagarināts "Preses nama kvartāla" pirmās kārtas būvdarbu pabeigšanas termiņš, šonedēļ raksta Lietuvas laikraksts "Verslo žinios".

Sabiedrība Kā ārzemnieki dienēs Latvijas armijā (+VIDEO)

Aizsardzības ministrija paredzējusi mainīt Militārā dienesta likumu, lai palielinātu karavīru skaitu.

Interesanti fakti Pirmais Latgales kongress notika 1917. gada 26. un 27. aprīlī (+VIDEO)

Rēzeknē pulcējās gan latviešu apdzīvoto novadu apvienošanās idejas piekritēji, gan pretinieku.

Kultūra Latviešu reperim palīgā nāca mākslīgais intelekts

Esiet uzmanīgi, dziesmas satur neķītru valodu.