Aizvadītajā diennaktī noslīkuši četri cilvēki

Kriminālziņas
LETA 10:24, 27.06.2024 0

Aizvadītajā diennaktī no ūdenstilpēm izcelti četri bojāgājušie, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

 
Foto: LETA

Trešdienas vakarā glābēji devās uz Jaunciema gatvi Rīgā, kur no ūdenstilpes izcēla cilvēku, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi konstatēja nāvi.

Tāpat trešdienas vakarā Jēkabpils novada Sēlpils pagastā no ūdenstilpes izcelts bojāgājis cilvēks un nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Trešdienas rītā Saldus novada Jaunlutriņu pagastā no upes izcelts miris cilvēks un nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Trešdienas rītā glābēji devās uz Institūta ielu Salaspilī, kur no dīķa izcēla cilvēku, kuram NMPD mediķi konstatēja nāvi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Lūdz sākt kriminālvajāšanu pret Latgales policistu par vardarbību pret aizturēto

Iekšējās drošības birojs (IDB) Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrai nosūtījis kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes (LRP) amatpersonu par dienesta pilnvaru pārsniegšanu, kas saistīta ar vardarbību, aģentūru LETA informēja IDB.

Kriminālziņas Latvieši un lietuvieši daudz iecietīgāki pret kontrabandu nekā igauņi

Latvijā un Lietuvā sabiedrība ir ievērojami tolerantāka pret kontrabandas preču iegādi nekā Igaunijā - turpat trešdaļa jeb 30% Latvijas un Lietuvas sabiedrības nenosoda kontrabandas preču iegādi, bet Igaunijā to nenosoda 20% respondentu, piektdien pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš, prezentējot maijā SKDS veikto iedzīvotāju attieksmes pētījumu.

Kriminālziņas Drošības eksperts: no bankas Latvijā mēģināja izkrāpt 4,3 miljonus EUR (+VIDEO)

Sadarbībā ar Valsts policiju finansisti ir izstrādājuši drošas rīcības kodeksu “Septiņi NĒ”.

Kriminālziņas Latvijas finanšu iestāžu peļņa piecos mēnešos - 250,4 miljoni eiro

Latvijas monetārās finanšu iestādes (MFI), galvenokārt bankas, šogad pirmajos piecos mēnešos strādāja ar 250,4 miljonu eiro peļņu, kas ir par 7,1% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina Latvijas Bankas publiskotā informācija.

Lasiet arī

Kriminālziņas Rīgā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Rīgā kādā ražotnē otrdien dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki

Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki - Jaunciemā un Dzirciemā, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Latvijā no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki

Latvijā otrdien no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Krāslavas novadā no ezera izcelts miris cilvēks

Ceturtdienas vakarā Krāslavas novadā no ezera izcelts miris cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).