Iebraucot dīķī, Augšdaugavas novadā gājis bojā traktora vadītājs

Kriminālziņas
LETA 14:45, 23.06.2024 0

Sestdien Latvijā reģistrēts 91 ceļu satiksmes negadījums, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 18 cilvēki.

 
Foto: LETA

Vakar ap plkst.18 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Augšdaugavas novada Laucesas pagastu, kur dīķi bija iebraucis un apgāzies traktors. Negadījumā gāja bojā traktora vadītājs. Policija skaidro sīkākus notikušā apstākļus.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informēja, ka negadījuma vietā palīdzību ieradās sniegt glābēji hidrotērpos, kuri ar nepieciešamajiem instrumentiem no zem ūdens esošā traktora izvilka cilvēku. Cietušais tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, kuri konstatēja, ka cietušais jau miris.

Sestdien astoņi cilvēki cietuši avārijās Rīgas reģionā, septiņi - Kurzemē, divi - Latgalē, bet viens - Vidzemē. No cietušajiem trīs bija elektroskrejriteņu vadītāji, bet viens - velosipēdists.

Kā informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, sestdien Plakanciemā divu vieglo automašīnu sadursmē cieta cilvēks. Glābēji izsaukumu uz notikuma vietu saņēma īsi pirms plkst.10. No vienas automašīnas glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja cietušu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 254 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 24 autovadītāji, Kurzemē - 71, Vidzemē - 57, Latgalē - 54, bet Zemgalē - 48 autovadītāji. Trīs vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 584 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Latvijas finanšu iestāžu peļņa piecos mēnešos - 250,4 miljoni eiro

Latvijas monetārās finanšu iestādes (MFI), galvenokārt bankas, šogad pirmajos piecos mēnešos strādāja ar 250,4 miljonu eiro peļņu, kas ir par 7,1% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina Latvijas Bankas publiskotā informācija.

Kriminālziņas Ceturtdien Latvijā noslīkuši divi cilvēki

Vakar glābēji no ūdenstilpēm Latvijā izcēluši divus bojāgājušos, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Krāpnieki turpina terorizēt iedzīvotājus: šogad izkrāpti jau 8,4 miljoni eiro

Latvijas četru lielāko banku klientiem, pašiem apstiprinot maksājumus, šogad pirmajos piecos mēnešos izkrāpti kopumā 8,432 miljoni eiro, kas ir par 94,3% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, liecina Finanšu nozares asociācijas (FNA) publiskotie dati.

Kriminālziņas Aizvadītajā diennaktī noslīkuši četri cilvēki

Aizvadītajā diennaktī no ūdenstilpēm izcelti četri bojāgājušie, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Lasiet arī

Kriminālziņas Traģisko avāriju ar bojāgājušo nedēļas nogalē Ventspilī izraisījis iereibis jaun

Ceļu satiksmes negadījumu, kurā sestdien, 18.maijā, Ventspilī gāja bojā jauniete, izraisījis dzēris jauns autovadītājs, informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Madara Šeršņova.

Kriminālziņas Avārijā Rīgas centrā gājis bojā autovadītājs

Svētdienas vakarā ceļu satiksmes negadījumā Rīgas centrā gājis bojā autovadītājs, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Kriminālziņas Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos 31 cietušais un viens bojā gājušais

Ceturtdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumos dažādas traumas guvis 31 cilvēks, bet viens gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Kriminālziņas Automašīnai ietriecoties autobusa pieturā, Daugavpilī gājuši bojā divi cilvēki

Automašīnai ietriecoties autobusa pieturā, Daugavpilī gājuši bojā divi cilvēki, informēja Valsts policijā.