Sestdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 19 cilvēki

Kriminālziņas
LETA 14:26, 16.06.2024 0

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 19 cilvēki, informēja Valsts policijā.

 
Foto: LETA

Rīgas reģionā noticis 51 satiksmes negadījums. Šajos negadījumos cietušas astoņas personas, tostarp četri velosipēdisti, kā arī pa vienam elektroskrejriteņa braucējam un gājējam.

Zemgalē reģistrētas 13 avārijas, kurās cietis viens velosipēdists, Vidzemē reģistrēti 14 satiksmes negadījumi, kuros cietušas četras personas, no kurām viens bija velosipēdists.

Kurzemē un Latgalē reģistrēti pa 11 satiksmes negadījumiem, kuros cietušas trīs personas. Latgalē viens cietušais bija riteņbraucējs.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 544 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 289 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Gulbenes novadā avārijā gājuši bojā četri pusaudži

Gulbenes novadā aizvadītajā naktī avārijā gājuši bojā četri pusaudži, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē.

Kriminālziņas Par zādzībām Pārdaugavā aizturēta personu grupa

Augusta beigās un septembrī Valsts policija Rīgā, Pārdaugavā, aizturēja trīs personu grupu, kuras dalībnieki bija zaguši kabeļus no komunikācijas šahtām, kā arī izdarījuši zādzības no būvniecības objektiem un daudzdzīvokļu mājām, kuras nav nodotas ekspluatācijā, informē policija.

Kriminālziņas Ķīpsalā svētdien dzēsts paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks

Rīgā, Ķīpsalā, svētdien dzēsts paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Turpinās izmeklēšana par aviācijas negadījumiem pie Ādažiem un Rīgas lidostas

Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas birojs turpina izmeklēšanu un tehnisko iemeslu noskaidrošanu gan aviācijas nelaimes gadījumam, kas notika 4.maijā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem, gan 19.jūnijā Mārupes novadā netālu no Rīgas lidostas.

Lasiet arī

Kriminālziņas Uz gājēju pārejas Jelgavā notriekti trīs zēni

Aizvadītajā piektdienā uz gājēju pārejas Jelgavā notriekti trīs zēni, informē Valsts policija.

Kriminālziņas Rīgā auto uzbraucis bērnam

Rīgā ceturtdien automašīna uzbraukusi pusaudzim, kurš negadījumā cietis, informē Valsts policijā.

Kriminālziņas Sestdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

Sestdien Latvijā reģistrēti 104 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki, informē Valsts policijā.

Sabiedrība Satiksmes ministrija plāno par 35% samazināt uz ceļiem bojāgājušo skaitu

Satiksmes ministrija (SM) plāno līdz 2027.gadam par 35%, salīdzinot ar 2020.gadu, samazināt ceļu satiksmes negadījumos smagi ievainoto un bojāgājušo skaitu.