Rīgā bez elektrības palikuši aptuveni 2100 Sadales tīkla klientu

Kriminālziņas
VS.LV 20:29, 26.03.2024 0

Šovakar Rīgā bez elektrības palikuši aptuveni 2100 "Sadales tīkla" klientu, informēja uzņēmumā.

 

Plkst.18.29 reģistrēts tehnoloģisks traucējums vidējā sprieguma elektrotīklā, kas traucēja klientu elektroapgādi Bolderājā Gobas, Finiera, Lemešu un Gaigalas ielas apkaimē.

AS "Sadales tīkls" operatīvā darba brigāde sākusi bojājuma lokalizāciju, lai klientiem atjaunotu elektroenerģijas piegādi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Ruks: Ir pamats uzskatīt, ka Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem

Ir pamats uzskatīt, ka par sievietes nogalināšanu bērna un mātes acu priekšā meklētais Leons Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Kriminālziņas Neapolē konfiscē viltotas banknotes gandrīz 50 miljonu eiro apmērā

Itālijas policija otrdien Neapolē konfiscējusi viltotas banknotes gandrīz 50 miljonu eiro apmērā.

Kriminālziņas Vīrietis izsitis durvju stiklu Norvēģijas vēstniecībai

Kāds vīrietis otrdien izsitis durvju stiklu Norvēģijas vēstniecībai, informēja Valsts policija.

Kriminālziņas Reģistrēto apdraudēto IP adrešu skaits aprīlī Latvijā pieaudzis par 10,5%

atvijā šogad aprīlī reģistrētas 253 367 kādam kibertelpas apdraudējumam pakļautas unikālās IP adreses, kas ir par 10,5% vairāk nekā 2023.gada aprīlī, liecina informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcijas "Cert.lv" publicētā kibertelpas reģistrēto incidentu statistika.

Lasiet arī

Ekonomika Elektrības vidējā cena pagājušajā nedēļā Latvijā palielinājās par 31%

Elektroenerģijas vidējā cena pagājušajā nedēļā Latvijā palielinājās par 31% un bija 84,46 eiro par megavatstundu (MWh), informē AS "Latvenergo" pārstāvji.

Ekonomika Elektroenerģijas vidējā cena februārī sarukusi par 36%

Elektroenerģijas vidējā cena februārī Latvijā salīdzinājumā ar janvāri sarukusi par 36% un bija 74,78 eiro par megavatstundu (MWh), jaunākajā AS "Latvenergo" elektroenerģijas tirgus apskatā norāda kompānijas tirdzniecības analītiķe Karīna Viskuba.

Ekonomika Vidējā elektroenerģijas cena Latvijā februārī samazinājās par 36%!

Cenu samazinājumu galvenokārt veicināja siltāki laikapstākļi, kas sekmēja elektroenerģijas patēriņa samazinājumu, zemāka gāzes cena un palu laika iestāšanās Latvijas upēs, kas veicināja lielāku elektroenerģijas izstrādi hidroelektrostacijās.

Kriminālziņas Marta sākumā Latvijā vīrietis miris no elektrotraumas

Marta otrajā nedēļā kāds vīrietis Latvijā saņēmis nāvējošu elektriskās strāvas triecienu, aģentūru LETA informēja AS "Sadales tīkls" pārstāvji.