Lūdz iedzīvotāju palīdzību Pļavniekos pazuduša zēna meklēšanā (papildināts)

Kriminālziņas
VS.LV 12:14, 09.03.2024 0

Valsts policija lūdz iedzīvotāju palīdzību piektdien Pļavniekos pazuduša mazgadīga zēna meklēšanā.

 

2012.gadā dzimušais Ņikita Rudzītis 8.martā izgāja no savas dzīvesvietas Rīgā, Brāļu Kaudzīšu ielā, un kopš tā brīža jaunieša atrašanās vieta nav zināma.

Puisis ir 164 centimetrus garš, vidējas miesasbūves, vidēji gariem gaišiem matiem, ar nelielu rētu uz zoda. Jaunietis bija ģērbies tumši pelēkas krāsas sporta biksēs, melnā džemperī, zilā virsjakā ar kapuci un melnos sporta apavos.

Ikvienu, kura rīcībā ir informācija par Rudzīša iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz zvanīt pa tālruni 110 vai 67 086 800.

Papildināts: Piektdien Rīgā, Pļavnieku apkaimē pazudušais mazgadīgais zēns ir atradies

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Latgalē aizturēti pieci Šrilankas pilsoņi

Latgalē trešdien par nelikumīgi valsts robežu šķērsojušu imigrantu pārvadāšanu aizturēti pieci Šrilankas pilsoņi, informē Valsts robežsardze.

Kriminālziņas Līdz dienas vidum aizturēti seši 9.maija atzīmētāji

Ceturtdien līdz plkst.13 Valsts policija sākusi vairākus administratīvo pārkāpuma procesus, vienu kriminālprocesu un aizturējusi sešas personas saistībā ar 9.maija atzīmēšanu, informē Valsts policija.

Kriminālziņas Trešdien avārijās Latvijā cietuši seši cilvēki

Trešdien Latvijā reģistrēti 136 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta seši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Kriminālziņas Ruks: Zem katra nakts aizsegā uzzīmētā Z burta slēpjas iekšējais ienaidnieks

Zem katra nakts aizsegā uzzīmētā Z burta slēpjas iekšējais ienaidnieks, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" norādīja Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Lasiet arī