Rīgā sniega tīrīšanas laikā plāno ieviest automašīnu novietošanas ierobežojumus

Kriminālziņas
VS.LV 15:54, 08.12.2023 0

Rīgā sniega tīrīšanas laikā plāno ieviest īslaicīgus automašīnu novietošanas ierobežojumus, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

 
Foto: LETA

Apstāšanās un stāvēšanas aizliegumus plānots ieviest, lai varētu nodrošināt efektīvāku ziemas dienestu darbu un sniega tīrīšanu vietās, kur parasti stāvēšanai novietotas automašīnas.

Pirmdien,11.decembrī, četrās Rīgas ielās uzstādīs informatīvos plakātus ar lūgumu nenovietot automašīnas stāvēšanai. Savukārt otrdien, 12.decembrī, uzstādīs ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" ar papildu ceļa zīmēm par automašīnu evakuēšanu, kad zīmju darbība arī stāsies spēkā. Pēc tam tiks veikti pilnvērtīgi ielas tīrīšanas darbi, savukārt ierobežojumu atcels pēc to pabeigšanas.

No otrdienas, 12.decembra, automašīnu novietošanas ierobežojumu būs spēka Artilērijas ielas posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz Krāsotāju ielai vienā ielas pusē, Narvas ielā, Nometņu ielas posmā no Slokas ielas līdz Lapu ielai ielas labajā pusē, Sesku ielas posmā no Zebiekstes ielas līdz Ilūkstes ielai, virzienā uz Ilūkstes ielu ielas labajā pusē.

Pašvaldība aicina automašīnu īpašniekus ievērot uzstādītās ceļazīmes un pārvietot automašīnas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas VID lūdz sākt kriminālvajāšanu pret zemnieku par aplokšņu algu izmaksu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde augustā Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai nosūtījusi kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret vienu personu par "aplokšņu algu" izmaksu.

Kriminālziņas Policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus

Valsts policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus, kuri pildījuši kurjera lomu, aģentūru LETA informēja policija.

Kriminālziņas Par naida kurināšanu pret ukraiņiem piespriež gada un astoņu mēnešu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa Cēsīs mālpilietim, 1981.gadā dzimušajam Edgaram Romalam piespriedusi gada un astoņu mēnešu cietumsodu par kara nozieguma publisku slavināšanu un nacionālā naida pret ukraiņiem kurināšanu, raksta "Latvijas Avīze".

Kriminālziņas Okupācijas muzeja dedzināšanas lietā aizturētā sieviete nav iesaistīta noziegumā

Latvijas Okupācijas muzeja dedzināšanas krimināllietā sākotnēji aizturētā sieviete tomēr nav bijusi iesaistīta noziegumā, turklāt patreiz iegūtā informācija neliecina, ka muzeja dedzināšanā būtu veikta Krievijas specdienestu uzdevumā, ziņo prokuratūrā.

Lasiet arī

Sabiedrība Tuvākajā diennaktī daudzviet Latvijā gaidāms sniegputenis

Trešdienas vakarā un naktī uz ceturtdienu Latvijā vējš putinās sniegu, vietām nedaudz snigs, bet ceturtdienas rītā valsts centrālajā un austrumu daļā gaidāms mērens līdz stiprs sniegputenis, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Rīgas dome skaidro, kāpēc nav ieviestas puteņa biļetes

Rīgā otrdien tā sauktās "puteņa biļetes" nav ieviestas, jo prognozes neesot liecinājušas, ka gaidāms būtisks sniega segas pieaugums, pauda Rīgas domē.

Sabiedrība Pirmdien debesis būs apmākušās, lielākajā valsts daļā snigs

Pirmdien debesīs joprojām būs mākoņainas, Latvijas lielākajā daļā atnesot sniegu, jūras piekrastē arī slapju sniegu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Sabiedrība Nākamnedēļ Latvijā gaidāms sals un bieža snigšana

Nākamnedēļ Latvijā gaidāms sals un bieža snigšana, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).