Brīvprātīgais Ukrainas aizstāvis dzērumā izraisīja traģisku avāriju

Kriminālziņas
LETA 14:16, 09.11.2023 0

Valsts policija (VP) meklēšanā izsludinājusi brīvprātīgo Ukrainas aizstāvi no Latvijas, kurš tiek turēts aizdomās par traģiskas avārijas izraisīšanu reibumā Saldus novadā.

 

2022.gada 5.novembrī Saldus pagastā notika sadursme starp automašīnu "BMW" un "Renault", kā rezultātā dzīvību zaudēja automašīnas "Renault" vadītājs.

Automašīnas "BMW" vadītājs un pasažieris ar gūtajām traumām tika nogādāti medicīnas iestādē. Noskaidrots, ka automašīnas "BMW" vadītājs atradies alkohola reibumā - asins pārbaudē konstatēts, ka viņš atradies vairāk nekā divu promiļu reibumā.

Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Vīrietim ir piemērots aizdomās turētā statuss un viņš izsludināts meklēšanā Latvijā, taču starptautiskajā meklēšanā nav izsludināts.

Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija" nesen vēstīja, ka avāriju izraisījis Latvijas brīvprātīgais karavīrs, kurš pērn novembrī bija atgriezies Latvijā no Ukrainas. Raidījumā izskanēja, ka pēc ārstēšanās slimnīcā viņš devies atpakaļ uz Ukrainu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Ķīpsalā svētdien dzēsts paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks

Rīgā, Ķīpsalā, svētdien dzēsts paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Turpinās izmeklēšana par aviācijas negadījumiem pie Ādažiem un Rīgas lidostas

Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas birojs turpina izmeklēšanu un tehnisko iemeslu noskaidrošanu gan aviācijas nelaimes gadījumam, kas notika 4.maijā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem, gan 19.jūnijā Mārupes novadā netālu no Rīgas lidostas.

Kriminālziņas Tiesās trīs personas par indiešu piespiedu nodarbināšanu

Rīgas tiesas apgabala prokuratūras prokurors tiesai nodevis Rīgas pilsētas tiesai Latgales priekšpilsētā krimināllietu, kurā apsūdzētas trīs personas, no kurām viens ir Indijas pilsonis, par cilvēku tirdzniecību, kas izdarīta organizētā grupā.

Kriminālziņas Jeļena Kreile pārsūdzējusi viņai piespriesto trīs gadu cietumsodu

Jeļena Kreile pārsūdzējusi pirmās instances tiesas piespriesto trīs gadu cietumsodu par Krievijas simboliku un citu karu slavinošu simbolu izvietošanu savas dzīvesvietas logos, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas pilsētas tiesā.

Lasiet arī

Kriminālziņas Uz gājēju pārejas Jelgavā notriekti trīs zēni

Aizvadītajā piektdienā uz gājēju pārejas Jelgavā notriekti trīs zēni, informē Valsts policija.

Kriminālziņas Rīgā auto uzbraucis bērnam

Rīgā ceturtdien automašīna uzbraukusi pusaudzim, kurš negadījumā cietis, informē Valsts policijā.

Kriminālziņas Sestdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

Sestdien Latvijā reģistrēti 104 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki, informē Valsts policijā.

Sabiedrība Satiksmes ministrija plāno par 35% samazināt uz ceļiem bojāgājušo skaitu

Satiksmes ministrija (SM) plāno līdz 2027.gadam par 35%, salīdzinot ar 2020.gadu, samazināt ceļu satiksmes negadījumos smagi ievainoto un bojāgājušo skaitu.