Rīgā zagļi bēgšanas laikā ietriekušies policijas auto

Kriminālziņas
LETA 18:29, 23.05.2023 0

Rīgā makšķerēšanas piederumu veikala apzadzēji bēgšanas laikā izraisījuši sadursmi ar policijas auto, informēja Valsts policijā.

 
Foto: Valsts policija

Naktī uz 20.maiju likumsargi saņēma informāciju, ka trīs personas, kas jau iepriekš nonākušas policijas redzeslokā, gatavojas apzagt makšķerēšanas piederumu veikalu Pārdaugavā. Pārbaudot saņemto informāciju, policisti konstatēja, ka ir uzlauztas veikala metāla durvis, kas ved uz noliktavu. Vēlāk izrādījās, ka no noliktavas bija nozagtas preces un divi datori apmēram 3000 eiro vērtībā.

Zagļi šīs mantas bija sakrāmējuši savā automašīnā un ar to devās prom. Likumsargi pārtvēra viņu automašīnu, bet noziedznieki nepakļāvās policistu prasībām un neapturēja automašīnu, kā arī izraisīja sadursmi ar policijas automašīnu. Pēc sadursmes policisti viņus aizturēja. Negadījumā neviena persona necieta.

Pārmeklējot personas, pie viena no pasažieriem likumsargi atrada baltu pulverveida vielu, kurai nozīmēta ekspertīze.

Visi aizturētie jau iepriekš sodīti par mantiskiem noziegumiem.

Policijā sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot telpā. Tāpat ir sākts administratīvais process saistībā ar ceļu satiksmes negadījumu. Diviem aizturētajiem vīriešiem ir piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, bet vienam - ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Par nelikumīgu senlietu glabāšanu piespriež sešu mēnešu nosacītu cietumsodu

Augstākā tiesa (AT) šodien atteica ierosināt kasācijas tiesvedību, un lietā par nelikumīgu valstij piederošu senlietu glabāšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums, ar kuru personai ir piespriesta brīvības atņemšana uz sešiem mēnešiem, notiesājot nosacīti, aģentūru LETA informēja AT.

Kriminālziņas Ņujorkas tiesa atceļ spriedumu Vainstīna lietā

Ņujorkas augstākā tiesa ceturtdien atcēla 2020.gadā pieņemto notiesājošo spriedumu kinoproducentam Hārvijam Vainstīnam par apsūdzībām dzimumnoziegumos un lika šo lietu izskatīt jaunā prāvā.

Kriminālziņas Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki

Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki - Jaunciemā un Dzirciemā, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Latvijā no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki

Latvijā otrdien no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Lasiet arī

Pasaule Tbilisi 20 000 protestē pret «ārvalstu aģentu» likumprojektu

Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi svētdien aptuveni 20 000 cilvēku piedalījās "Gājienā par Eiropu", pieprasot valdībai atteikties no pretrunīgā "ārvalstu aģentu" likumprojekta, kas, kā brīdina Eiropas Savienība (ES), var kaitēt Gruzijas centieniem pievienoties blokam.

Sabiedrība Pirmdien gaiss iesils līdz +22 grādiem

Latvijā pirmdien gaiss iesils līdz +22 grādiem, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Sabiedrība Pretplūdu pasākumiem 11 pašvaldībām būs pieejams aptuveni 41 miljons eiro

Valdība otrdien, 30.aprīlī, plāno skatīt jautājumu par pretplūdu pasākumu otrās atlases kārtas noteikumiem, kas paredz 11 pašvaldībām piešķirt 40 986 358 eiro.

Pasaule Ukrainas armija atkāpusies

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus panākumus.