Iespējams, Daugavpilī nošauta kriminālā autoritāte

Kriminālziņas
LETA 14:48, 24.01.2023 0

Pagājušās svētdienas, 22.janvāra, vakarā Daugavpilī nošauts vīrietis, daži aboti ziņo, ka tas bijis kriminālā un cietuma autoritāte Igors Bogdanovičs jeb "Bogdaša".

 

Kā informē Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilga Teivāne-Treinovska, 22.janvāra vakarā Daugavpilī ar šautām brūcēm tika hospitalizēts 1980.gadā dzimis vīrietis, kurš vēlāk no gūtajiem ievainojumiem slimnīcā mira.

VP sākts kriminālprocess un notiek aktīva izmeklēšana, pašlaik izmeklēšanas interesēs plašākus komentārus VP atturas sniegt.

Portāls "Kompromat.lv" vēsta, ka 22.janvārī Daugavpilī nošautais ir cietuma autoritāte Igors Bogdanovičs jeb "Bogdaša". Viņš dēvēts par Daugavpils cietuma, ko tautā sauc par "Balto gulbi", un Grīvas cietuma pieskatītāju.

Kā vēsta "Kompromat.lv" avoti, Bogdanoviču nošāvuši divi slepkavas, kad viņš ar baltu automobili "Lexus" ieradies uz tikšanos.

Bogdanovičs dzimis 1980.gadā, tiesāts par 2008.gadā veiktu slepkavību pie nakts kluba "Taller" un ilgu laiku pavadījis aiz restēm, vēsta "Kompromat.lv".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Par nelikumīgu senlietu glabāšanu piespriež sešu mēnešu nosacītu cietumsodu

Augstākā tiesa (AT) šodien atteica ierosināt kasācijas tiesvedību, un lietā par nelikumīgu valstij piederošu senlietu glabāšanu stājas spēkā notiesājošs spriedums, ar kuru personai ir piespriesta brīvības atņemšana uz sešiem mēnešiem, notiesājot nosacīti, aģentūru LETA informēja AT.

Kriminālziņas Ņujorkas tiesa atceļ spriedumu Vainstīna lietā

Ņujorkas augstākā tiesa ceturtdien atcēla 2020.gadā pieņemto notiesājošo spriedumu kinoproducentam Hārvijam Vainstīnam par apsūdzībām dzimumnoziegumos un lika šo lietu izskatīt jaunā prāvā.

Kriminālziņas Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki

Trešdien Rīgā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki - Jaunciemā un Dzirciemā, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Latvijā no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki

Latvijā otrdien no ūdenstilpēm izcelti divi bojāgājuši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Lasiet arī

Ekonomika Rīgas ostā pārkrauto kravu apmērs pirmajā ceturksnī sarucis par 10,8%

Rīgas brīvostā šogad pirmajos trijos mēnešos pārkrauti 4,708 miljoni tonnu kravu, kas ir par 10,8% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina Satiksmes ministrijas publiskotā informācija.

Kultūra Luvra varētu piešķirt portretam «Mona Liza» atsevišķu telpu

Pasaules slavenākajam Leonardo da Vinči portretam "Mona Liza" Luvrā varētu atvēlēt atsevišķu telpu, sestdien paziņoja muzeja prezidente.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Ekonomika Vidzemes tūrisma uzņēmēja: sezonas laikā visbiežāk viesojas latvieši (+VIDEO)

Cilvēki galvenokārt par kempingu uzzina no citiem viesiem, tīmekļvietnes, vietnēm Facebook un Instagram, vietnes TikTok.