Daugavpilī aizturēta Ziemassvētku dekorācijas bojājoša tūriste (+VIDEO)

Kriminālziņas
LETA 09:49, 24.01.2023 0

Daugavpils pašvaldības policija aizturējusi ārvalstu tūristi, kura bojāja Ziemassvētku dekorācijas, informēja pašvaldībā.

 

Daugavpils pilsētas videonovērošanas kameru redzeslokā Vienības laukumā nonāca vairāku personu grupa. Pašvaldības policija konstatēja, ka Ziemassvētku eglei ir norauta dekorācija, viena persona no šīs kompānijas aktīvi to spārda un galu galā dekorāciju arī saplēš.

Informācija par notiekošo tika nodota tuvākajai Pašvaldības policijas mobilajai patruļgrupai, kas sadarbībā ar videonovērošanas posteņa darbiniekiem notvēra vainīgo personu - kādu 1993.gadā dzimušu ārvalstu tūristi.

Daugavpils pilsētas Pašvaldības policija informēja, ka saistībā ar notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process par sīko huligānismu. Par šādu pārkāpumu vainīgajai personai piemēro naudas sodu no 70 līdz 500 eiro.

Galvenā Ziemassvētku egle Vienības laukumā būs skatāma līdz pat 30.janvārim, bet citviet Daugavpils apkaimēs svētku rotājumi pakāpeniski tiek demontēti. Pašvaldības komunālie dienesti jau iepriekš iedzīvotājus aicināja saudzīgi izturēties pret svētku rotājumiem, jo jau vairākkārt neapdomīgas iedzīvotāju rīcības rezultātā bija bojātas svētku dekorācijas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas 83 gadus vecam mācītājam par seksuālu vardarbību piespriež desmit gadus cietumā

Kurzemes rajona tiesa kādam 83 gadus vecam mācītājam par seksuālu vardarbību pret piecām meitenēm Talsu novadā piespriedusi desmit gadus cietumā.

Kriminālziņas Par kukuļa piedāvāšanu robežsargam aiztur Krievijas pilsoni

Piektdien Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi aizturēts Krievijas pilsonis, kurš robežsargam mēģinājis dot kukuli 30 eiro apmērā, aģentūtu LETA informēja Valsts robežsardzē.

Kriminālziņas Par uzbrukumu policijas darbiniekam piespriež vienu gadu cietumā

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments 25.aprīlī atstājis negrozītu apgabaltiesas lēmumu daļā, ar kuru persona notiesāta par uzbrukumu varas pārstāvim sakarā ar tā likumisku dienesta darbību, piespriežot brīvības atņemšanu uz vienu gadu.

Kriminālziņas Apcietina vīrieti par Krievijas kara noziegumu atbalstīšanu TikTok videouzrunās

Valsts drošības dienests (VDD) pagājušajā nedēļā aizturējis kādu vīrieti aizdomās par Krievijas kara pret Ukrainu publisku attaisnošanu, kā arī darbību, kas dienesta vērtējumā vērsta uz nacionālā un etniskā naida un nesaticības izraisīšanu sabiedrībā.

Lasiet arī

Sabiedrība Atbalsta grozījumus par valsts valodas zināšanu arī citiem Krievijas pilsoņiem

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Imigrācijas likumā, ar kuriem valsts valodas zināšanu prasību plānots piemērot vēl papildu dažiem tūkstošiem Krievijas pilsoņu.

Ekonomika Latvijai šogad prognozē straujāko ekonomikas izaugsmi starp Baltijas valstīm

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija (OECD) ceturtdien publiskotajā ziņojumā Latvijas ekonomikai šogad prognozē straujāko izaugsmi Baltijas valstīs. OECD prognozē, ka Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) šogad palielināsies par 1,8%.

Ekonomika Saeima piekrīt «airBaltic» obligāciju iegādei

Saeima šodien nolēma piekrist valsts dalībai Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" obligāciju iegādē.

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.