Liepājas Depo gandrīz notiek traģēdija; apsardzes darbiniece izglābj dzīvību

Kriminālziņas
liepajniekiem.lv 09:26, 24.11.2022 0

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule sociālajos tīklos ievietojusi publisku pateicību Liepājas veikala “Depo” darbiniekiem, kuri izglābuši kāda klienta dzīvību. Cilvēkam pēkšņi bija apstājusies sirds, ziņo portāls liepajniekiem.lv.

 
Foto: LETA

Vecāka gadagājuma cilvēks pēkšņi saļimis veikala iekštelpās. To pamanījuši “Depo” darbinieki un pircēji.

Palīgā steigusies veikala Apsardzes nodaļas vadītāja, kura pircējam veikusi sirds masāžu, līdz ieradušies mediķi, uzzināja portāls.

Cipule pateicībā veikala darbiniekiem uzsver, ka viņi rīkojušies izcili – veikuši dzīvības glābšanas pasākumus, līdz ierodas mediķi. “Pacientu izdevās glābt! Dienesta mediķi sūta aplausus!” saka NMPD dienesta vadītāja.

“Pacients pēc tam nogādāts medicīnas iestādē. Pēc šādiem stāvokļiem pacientus nepieciešams pārvest uz slimnīcu,” pastāsta NMPD Komunikācijas daļas galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Sarmīte Buiķe.

NMPD pārstāve visa dienesta vārdā izteica atkārtotu pateicību glābējai: “Labs piemērs un izcils paraugs mums ikvienam!”

Pacients no Liepājas Reģionālās slimnīcas reanimācijas patlaban pārvests uz Kardioloģijas nodaļu, kur turpina ārstēšanos. Viņa veselības stāvoklis ir vidēji smags.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Militāro mācību laikā gājis bojā NBS karavīrs

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumā militāro mācību laikā, gūstot ar dzīvību nesavienojamas traumas, miris Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīrs, VS.LV informēja NBS.

Kriminālziņas Žurnāls: NA draud valsts finansējuma zaudēšana uz gadu

Nacionālajai apvienībai (NA) draud valsts finansējuma zaudēšana uz gadu un prasība atmaksāt aģitācijā pārtērētos 210 000 eiro, vēsta žurnāls "Ir".

Kriminālziņas Krievija izsludinājusi meklēšanā Jāni Vitenbergu

Krievijas Iekšlietu ministrija izsludinājusi meklēšanā Saeimas deputātu Jāni Vitenbergu (NA), Igaunijas bijušo Policijas un robežsardzes departamenta ģenerāldirektoru Elmāru Vaheru un kādreizējo ārlietu ministru Urmasu Reinsalu, kā arī vairākas citas esošās un bijušās amatpersonas no Baltijas valstīm un Polijas.

Kriminālziņas Slovākijas premjerministrs ievainots apšaudē (VIDEO)

Slovākijas mediji ziņo, ka premjerministrs Roberts Fico ticis ievainots apšaudē un nogādāts slimnīcā.

Lasiet arī

Pasaule ES aizliedz vēl četru Krievijas mediju izplatīšanu

Eiropadome piektdien pieņēma lēmumu Eiropas Savienības (ES) teritorijā apturēt Krievijas mediju "RIA Novosti", "Rossijskaja gazeta" un "Izvestija", kā arī ar Maskavu saistītā "Voice of Europe" pārraidīšanu un izplatīšanu.

Kultūra Vāc parakstus par Eirovīzijai paredzētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportam

Sabiedrības iniciatīvu platformā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Eirovīzijai paredzētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportam.

Sabiedrība Latvijas resursi un nodokļi aizplūst pāri robežām

Tā kā Eiropas Savienības valstu robežas ir atvērtas un iedzīvotāji tās var šķērsot brīvi, tad viņi to bieži arī dara. Ļoti bieži, tas notiek tādēļ, ka šķērsot robežu vilina cenas, tas, ka blakus valstī tas vai cits produkts maksā lētāk.

Ekonomika NVA piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu darbinieku sagatavošanai

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu vajadzīgo darbinieku sagatavošanai, īstenojot bezdarbnieka statusā NVA reģistrēto klientu praktiskās mācības darba vidē otrā, trešā vai ceturtā profesionālās kvalifikācijas līmeņa profesionālās kompetences ieguvei, informēja NVA.