• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievi pret Vaikuli: «Barojusi visu PSRS! Tev sirdsapziņa ir?» (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 12:11, 29.05.2023


“Laima Vaikule izteikusies, ka nevar ciest Padomju Savienību... Bet tieši šajā apvienotajā valstī viņa kļuva par zvaigzni,” tā mazgāti Laimas kauliņi kādā krievu raidījumā.


Foto: Youtube.

“Es nevarēju ciest PSRS, bet tieši PSRS viņu padarīja par zvaigzni! Tas nozīmē nogriezt zaru, uz kura tu sēdi. Kas tu būtu bez Padomju Savienības? Kurš tevi būtu dzirdējis, redzējis? Ar ko tu vispār nodarbotos? Kungs atņem prātu tiem, kurus viņš vēlas sodīt, iespējams, tas noticis ar Vaikuli, ” tā krievu raidījumā izteicies mūzikas kritiķis Sergejs Sosedovs.

“Vai Laima Vaikule un Alla Pugačova uzturēja Padomju Savienību? Visas atombumbas apmaksātas... Kā to komentēt?" vaicāja dziedātāja Rasputina.

“Katru gadu savulaik braucu uz Baltijas valstīm - Latviju, Lietuvu, Igauniju... Ko es gribu teikt... Koncertu rīkotāji man stāstīja, ka Laima ir no Latvijas, bet nez kāpēc bija pieprasīta nevis savā valstī, bet pie mums - Krievijā. Mūsu cilvēki visu piedod. Bet no Laimas puses tas šoreiz ir spļāvies sejā. Kā to vispār var piedot?"

"Mēs to nekad nepiedosim. Laimas Vaikules un Allas Pugačovas karjera ir beigusies, ” savu verdiktu izteica kritiķis Sosedovs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Kultūra Pirmizrādi piedzīvos Ozola koncertfilma

Kinoteātrī "Forum Cinemas" šodien plkst.19 pirmizrādi piedzīvos hiphopa mākslinieka Ozola koncertfilma "No rajona līdz arēnai", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Inese Grīnberga.

Kultūra Īrijas mākslinieki aicina boikotēt Eirovīziju Izraēlas dalības dēļ

Vairāki simti Īrijas mākslinieku pirmdien aicināja šīs valsts pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā būt "vēstures pareizajā pusē" un boikotēt šo konkursu tāpēc, ka tajā piedalās Izraēla.

Lasiet arī