• Bārbala,
  • Līksma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Grupa Menuets dosies 55 gadu jubilejas Vislatvijas koncerttūrē (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 19:55, 29.05.2023


Šogad grupa "Menuets" svinēs 55 gadu jubileju, kura tiks ieskandināta 11.augustā ar koncertu brīvdabas koncertzālē "Mītava" Jelgavā, informēja producents Sandis Mohovikovs.


Publicitātes foto.

Jubilejas koncerttūre turpināsies ar koncertiem Liepājā, Ventspilī, Jēkabpilī un citviet Latvijā, bet noslēgsies ar koncertu Rīgā, "VEF Kultūras pilī".

Grupa "Menuets" kļuva populāra kā komponista Imanta Kalniņa mūzikas izpildītāja. "Menueta" pirmā uzstāšanās notika 1968.gadā, kopā sanākot sešiem Jūrmalas skolēniem, kad brāļi Sējāni un Bartaševici kopā ar domubiedriem sāka kopīgus mēģinājumus rokmūzikā.

Jubilejas koncertprogrammā "Zelta 55" skanēs gan visu laiku populārākās "Menueta" dziesmas, kuru autors ir komponists Imants Kalniņš - "Viņi dejoja vienu vasaru", "Alvas zaldātiņi", "Dzeguzes balss", "Balāde par Johanu", "Dziesma, ar ko tu sāksies", "Četri balti krekli", "Viņi dejoja vienu vasaru" -, gan grupas agrīnās dziesmas, kuru autori ir Adrians Kukuvass, Juris Sējāns un Juris Kulakovs.

Grupā "Menuets" pašlaik muzicē Inese Pabērza, Adrians Kukuvass, Baiba Jagere, Normunds Puriņš, Juris Sējāns, Leons Sējāns, Raimonds Bartaševics un Ikars Ruņģis.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ