• Bārbala,
  • Līksma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Biļetes uz Dziesmu svētku pasākumiem Mežaparkā pirktas no 48 valstīm

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 19:20, 19.05.2023


Biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem Mežaparkā iegādājušies interesenti no 48 valstīm, aģentūru LETA informēja Latvijas Nacionālā kultūras centra (LNKC) pārstāve Linda Ertmane.



Biļetes iegādātas no ASV, Zviedrijas, Somijas, Lielbritānijas, Kanādas, Ukrainas, Jaunzēlandes, Kazahstānas, Honkongas, Spānijas, Francijas, Itālijas, Portugāles, Zambijas, Čehijas, Brazīlijas un citām valstīm.

Kopumā šodien publiskajā tirdzniecībā nonāca 94965 biļetes uz svētku pasākumiem Mežaparkā un līdz šim ir nopirktas 63 000 biļetes.

Patlaban vēl var iegādāties biļetes uz atklāšanas koncertu, pūtēju orķestru lielkoncertu "Laiks iet pāri" un zaļumballi, vokālo ansambļu koncertu "Skaņu portreti", koru lielkoncertu "Tīrums. Dziesmas ceļš" un tā ģenerālmēģinājumu, kā arī uz noslēguma koncerta ģenerālmēģinājumu un sadziedāšanas nakti. Iespējams iegādāties biļetes arī uz vietām tribīnē svētku ājiena laikā.

LNKC aicina uzmanīties ar sludinājumu portālos un no nepazīstamiem cilvēkiem iegādātajām biļetēm. Uz katras biļetes ir unikāls QR kods, ar kuru norises vietas teritorijā skatītājs tiek ielaists tikai vienu reizi.

LETA jau rakstīja, ka kopumā uz svētku pasākumiem ir 174 000 biļešu, no kuriem 74% nodoti publiskajai tirdzniecībai, 25% būs iepriekšējā rezervācijā un 1% tiks atvēlēts ielūgumiem. Biļešu cenas uz svētku pasākumiem ir amplitūdā no 5 līdz 100 eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Īrijas mākslinieki aicina boikotēt Eirovīziju Izraēlas dalības dēļ

Vairāki simti Īrijas mākslinieku pirmdien aicināja šīs valsts pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā būt "vēstures pareizajā pusē" un boikotēt šo konkursu tāpēc, ka tajā piedalās Izraēla.

Kultūra Siliņa: Filmu nozare var paļauties, ka finansēšanas noteikumi šogad nemainīsies

Filmu nozare var paļauties, ka finansēšanas noteikumi šogad nemainīsies, šodien pēc koalīcijas sanāksmes sacīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Kultūra Drosmīgā māksliniece Amanda pārstāv Latviju Venēcijā (+VIDEO)

Ziemele pārvērš paviljona interjeru par dzīvu organismu.

Kultūra Marķīza de Sada lomā iejutīsies Ināra Sluсka (+VIDEO)

Pēdējos gadus bēdīgi slavenais izvirtulis pavadīja psihiatriskajā klīnikā.

Lasiet arī

Sabiedrība Policija brīdina! Dziesmu svētku norises vietās aizliegs lidināt dronus

Līdz 10.jūlijam Dziesmu un deju svētku norises laikā līdztekus citiem sabiedriskās kārtības un drošības pasākumiem pastiprināta kontrole tiks vērsta arī dronu lidināšanai, kas pasākuma norises vietās ir aizliegta, informēja Valsts policijā (VP).

Veselība Farmaceite: 10 padomi dziedātāju un dejotāju aptieciņai

Viens no šīs vasaras skaistākajiem un gaidītākajiem pasākumiem ir Vispārējie Latvijas Dziesmu un Deju svētki. Lai svētki sagādātu tikai pozitīvas emocijas un nelielas veselības problēmas nepārsteigtu nesagatavotus, ikvienam svētku dalībniekam ieteicams pārskatīt savas aptieciņas saturu. Ko ņemt vērā un kādus līdzekļus noteikti vajadzētu iekļaut savā svētku aptieciņā, konsultēja farmaceite Dace Persa.

Kultūra Apskatāma ekspozīcija Dziesmusvētku telpa

Mežaparka Lielās estrādes jeb Sidraba birzs Ziemeļrietumu spārnā šodien atklāta Rakstniecības un mūzikas muzeja (RMM) ekspozīcija "Dziesmusvētku telpa", informēja RMM pārstāve Ilona Matvejeva.

Sabiedrība Tracis ap Dziesmu svētku biļetēm: Pārskaitušies arī daudzi koristi

Lai arī uz Dziesmu svētku koru lielkoncertu "Tīrums. Dziesmas ceļš" šovakar biļetes vēl bija pieejamas, lētāko biļešu par 50 eiro neesamība radījusi vairāku koru kolektīvu neapmierinātību, piektdien ziņo Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".