• Fanija,
  • Vēsma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Stacijā noģībis un miris mazais aktieris Pols Grants

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 21:22, 22.03.2023


56 gadu vecumā miris britu aktieris Pols Grants. Viņa ķermenis tika atrasts pie Londonas dzelzceļa stacijas "King's Cross", raksta The Sun.


Foto: Instagram.

Mazais aktieis Pols Grants, kura augums, bija tikai 132 centimetri, noģība. Aculiecinieki izsauca ārstus, kuri savukārt konstatēja aktiera nāvi. Kas izraisīja aktiera veselības problēmas, joprojām nav zināms.

Taču agrāk "Harija Potera" un "Zvaigžnu karu" aktierim bija problēmas ar nelegālajām narkotikām. Smagās atkarības dēļ tuvinieki no viņa novērsās.

"Mana ģimene no manis novērsās, un darbs izsīka. Es lietoju narkotikas, un tas kļuva tikai sliktāk. Es dzeru un smēķēju, ko varu dabūt. Es gribu atgriezties tur, kur biju," reiz atzinās Pols Grants.

Tagad Granta radinieki vāc naudu viņa bērēm.



Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Veselība «Veselības centrs 4» sācis darbu pie medicīnas kvartāla celtniecības

SIA "Veselības centrs 4" sācis darbu pie medicīnas kvartāla celtniecības Rīgā, kur blakus esošajām iestādes ēkām taps daudzfunkcionāls medicīnas centrs.

Sabiedrība Pulkvedis: Latvija apzinājusi potenciālos mīnu piegādātājus

Latvija apzinājusi potenciālos mīnu piegādātājus, taču jārēķinās, ka militārā ražošanas industrija netiek līdzi pieprasījumam, ceturtdien aizsardzības nozares portāla "Sargs.lv" rīkotajā sarunā "Kādus šķēršļus plānots izvietot uz austrumu robežas un cik efektīvi tie var kavēt pretinieku?" norādīja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Apvienotā štāba Operatīvās plānošanas departamenta priekšnieka vietnieks pulkvedis Guntars Strazdītis.

Ekonomika «Lux Express» autobusa biļete no Liepājas līdz Rīgai maksās vismaz desmit eiro

Starptautiskā pasažieru pārvadātāja "Lux Express" autobusa biļete no Liepājas uz Rīgai maksās, sākot no desmit eiro, informēj uzņēmums.

Ekonomika Latvijā 39% uzņēmumu nav ieviesuši darbinieku labbūtības aktivitātes

Latvijā 39% uzņēmumu nav ieviesuši darbinieku labbūtības aktivitātes, liecina AS "Eco Baltia" un sabiedriskās domas pētījumu centra "Norstat" veiktā uzņēmēju aptauja.