• Ginta,
  • Gunda,
  • Gunta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Brūsa Vilisa sieva sentimentāla vīra dzimšanas dienā (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 12:44, 21.03.2023


Aktiera Brūsa Vilisa dzimšanas dienā, kuram nesen tika diagnosticēta demence, viņa sieva Instagram kontā ievietojusi video par to, cik smagi vīra slimība ietekmējusi ģimenes dzīvi, un pateicās faniem par atbalstu.


Foto: Instagram.

Viliss cieš no frontotemporālās demences – šī slimības forma izraisa izmaiņas uzvedībā un runā, un nav ārstējama. Aktiera radinieki nolēma publiskot viņa diagnozi, cerot pievērst sabiedrības uzmanību šai slimībai.

Aktiera sieva Emma Heminga Vilisa sava vīra 68. dzimšanas dienā sociālajā tīklā Instagram publicēja emocionālu ierakstu, kurā dalījās ar vīra faniem, kā slimība ģimenē atnesa rūgtumu un ciešanas.

"Mans rīts sākās ar asarām, tāpēc katru rītu esmu ar pietūkušām acīm," sacīja 44 gadus vecā Emma.

"Ir svarīgi, lai jūs redzētu notiekošā visas puses, tāpēc arī publiskojam informāciju," viņa piebilda.

“Es bieži saņemu no cilvēkiem ziņas un viņi saka: “Ak, tu esi tik stipra. Es nevaru iedomāties, kā jūs to izturat. “Bet man nav izvēles. Es gribētu, lai tā nekad nebūtu noticis. Es joprojām audzinu divus bērnus šajā situācijā, man jābūt stiprai," savā video sacīja Brūsa Vilisa sieva.

Emma piebilda, ka nav viegli uzņemt šādus video, taču, pēc viņas vārdiem, viņa to dara ne tikai sev, bet arī vīra fanu dēļ, kuru siltumu un mīlestību visa aktiera ģimene ļoti novērtē.

"Pienāk dzīvē brīdis, kad jums ir jāsāk uzvesties kā pieaugušam, un tagad es to daru. Taču katru dienu ir skumji brīži, katru dienu ir zaudējuma sajūta, un šodien, viņa dzimšanas dienā, es to jūtu īpaši spēcīgi," piebilda Emma.

Arī viņa bijusī sieva aktrise Demija Mūra sociālajā tīklā Instagram ievietoja apsveikumus Brūsam Vilisam. Videoklipā Mūra un viņu trīs pieaugušās meitas dzied smaidošajam Vilisam dziesmu "Happy Birthday" un dāvina dzimšanas dienas torti.

"Esmu tik priecīgs, ka šodien varējām svinēt kopā ar jums. Mīlu jūs un mīlu mūsu ģimeni. Paldies visiem par mīlestību un siltiem vēlējumiem – mēs visi tos jūtam," rakstīja Mūra.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Rīgā sāksies Lieldienu kultūras un izklaides pasākumi

Šodien Rīgā sāksies Lieldienu kultūras un izklaides pasākumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļā.

Kultūra Palestīniešu atbalstītāji piespiež Britu muzeju agrāk beigt darbu

Palestīniešu atbalstītāju demonstrācijas dēļ Britu muzejs svētdien bijis spiests slēgt savas durvis pirms paredzētā laika.

Kultūra Latvijas rokenrola varonis Novikovs atkal ir uz skatuves (+VIDEO)

"Redzēsim, kādas būs atskaņas par manām jaunajām dziesmām, taču esmu sajutis pieprasījumu".