• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ivo Fominam daudz patīkamu jaunumu

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 20:32, 16.03.2023


Vienam no daudzu gadu populārākajiem Latvijas rokmūzikas dziedātājiem Ivo Fominam daudz jaunumu. Jauna 60 dziesmu vārdu grāmata, jauns 20 labāko dziesmu izlases albums un vērienīga jubilejas koncertu sērija! Pirmie trīs koncerti jau šonedēļ - 16. un 17.martā Cēsīs un 19.martā Rēzeknē. Visos koncertos būs pieejamas arī jaunās grāmata un izlases albumi, informē MicRec.



Grāmatas izdevēji "Izdevniecība MicRec": "Līdz šim izdevām dziesmu nošu grāmatas, pavisam jau izdoti 22 izdevumi ar populārāko komponistu un grupu izpildītajām un radītajām dziesmām. Ik pa brīdim redzējām, ka dažos gadījumos cilvēkus vairāk interesēja dziesmu vārdi, jo melodijas jau ir prātā, bet pareizos vārdus reti kurš klausītājs atceras. Tāpēc Ivo gadījumā nolēmām, ka izdosim dziesmu vārdu grāmatu, lai turnejas laikā klausītāji var pilnvērtīgi dziedāt līdzi Ivo hitiem! Varam pačukstēt, ka patiesībā grāmatā ir 67 dziesmas!"

Ivo Fomins: "Kopā ar grupas biedriem esam nopietni gatavojušies koncertiem un tie visi būs mazliet atšķirīgi. Piedalīsies jauniešu kori no dažādām pilsētām. Piedalīsies īpašie viesi. Pirmajos 3 koncertos tas būs manu dziesmu vārdu autors Guntars Račs, bet nākamajos būs kaut vēl kaut kas cits, par ko informēsim atsevišķi. Bet arī viņš ir ļoti cieši saistīts ar manu, kā dziedātāja karjeru. Priecājos par dziesmu grāmatu, jo to dziesmu ir tik daudz, ka domāju, ka tā arī pašam šad tad noderēs, lai atcerētos pareizos vārdus. Prieks arī par izlases albumu, kurā bija grūti visu iekļaut. Tiekamies koncertos!"

Albuma dizaina autors Guntars Petris, grāmatas maketu veidoja Monta Arnolde, vāka foto - Ginta Zīverte.

Albumā iekļautas sekojošas dziesmas: Nekas jau nebeidzas, Ielai pāri (piedalās Tipa), Mēs dzīvojam pasakās, Lai jau deg, Tu man esi viss, Cilvēks, Šodien, Putni bez spārniem, Kalnā un tad..., Diena vai nakts, Vienmēr, Dienā, kad pārstās līt, Vēlreiz un vēlreiz, Es vēlos būt līdzās, Viņa raud, Pārāk daudz, Muzikants, Tālu prom, Dzimis Latvijā, Dziesma par laimi.

Vasarā klajā nāks arī vinila plate ar pašām labākajām Ivo dziesmām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Pasaulslavenais Joss Stellings nākammēnes Rīgā prezentēs jaunu filmu (+VIDEO)

Tas ir jauna vīrieša un nobriedušas sievietes, bijušās balerīnas ar neizdevušos dzīvi, sarežģīto savstarpējo attiecību stāsts.

Kultūra Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Šogad 2.augustā no plkst.19 līdz 23 Māzās Jaunielas laukumā notiks Vecrīgas zaļumballe.

Kultūra Dailes teātrī top mistisks «Vārnas» iestudējums (+VIDEO)

"Liekas, ka šīs izrādes esmu gaidījis visu savu mūžu".

Kultūra Straupē šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki

Straupes Zirgu pastā šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki, aģentūru LETA informē "Straupes tirdziņa" pārstāvji. Vīndaru svētki norisināsies no plkst.11 līdz 15.

Lasiet arī

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Ekonomika Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai arī turpmāk varam lepoties, ka esam Eiropas priekšpulkā ar jaudīgu nozari, pakalpojumu kvalitāti, tehnoloģiju attīstību un labiem piedāvājumiem.