• Ginta,
  • Gunda,
  • Gunta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā uzstāsies alternatīvā roka grupa Billy Talent

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 21:44, 23.01.2023


Koncertzālē "Palladium" 12.jūnijā uzstāsies alternatīvā roka grupa "Billy Talent" no Kanādas.


Publicitātes foto.

Pēc koncerta rīkotāju sniegtajām ziņām, "Billy Talent" ierindojas starp desmit komerciāli visveiksmīgākajām kanādiešu grupām. Apvienība "Billy Talent" ir saņēmusi septiņas "Juno Awards" balvas un 23 nominācijas, desmit "Much Music Video Awards" balvas no 32 nominācijām.

Grupas debijas albums "Billy Talent" izdots 2003.gada rudenī un saņēma atzinīgu novērtējumu mūzikas kritiķu vidū. Ar hitiem "Try Honesty", "The Ex", "River Below" un "Nothing to Lose" albums sasniedza Kanādas albuma topa 6.vietu un trīskāršu platīna statusu, kā rezultātā tika saņemtas arī divas prestižās "Juno Awards" balvas - "Gada labākais albums" un "Gada labākā grupa".

Arī grupas nākamie albumu turpinājumi "Billy Talent II" & "Billy Talent III" ir saņēmuši trīskāršu platīnu statusu. 2016.gadā izdotais albums "Afraid of Heights" debitēja mūzikas albumu topā pirmajā vietā ne tikai Kanādā, bet arī Vācijā, Šveicē un Austrijā.

Jaunākais "Billy Talent" albums "Crisis of Faith" kopš izdošanas strauji virzījies augšup un ieraksts uzreiz nokļuva topa virsotnēs Vācijā un Kanādā - trīs singli "Reckless Paradise", "I Beg to Differ (This Will Get Better)" un "End of Me" ierindojās 1.vietā un pārsniedz 50 miljonus klausījumu skaitu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Latvijas rokenrola varonis Novikovs atkal ir uz skatuves (+VIDEO)

"Redzēsim, kādas būs atskaņas par manām jaunajām dziesmām, taču esmu sajutis pieprasījumu".

Kultūra Jaunmoku pilī notiks otrā Ģimeņu diena

Šodien Jaunmoku pilī notiks otrā "Ģimeņu diena Jaunmoku pilī", kuras tēma būs "Dabas pēdas mežā".

Kultūra Tapis baleta «Džungļu grāmata» iestudējums

Latvijas Nacionālajā baletā 12.aprīlī pirmizrādi piedzīvos komponista Kārļa Lāča un horeogrāfa un libreta autora Raimonda Martinova baleta "Džungļu grāmata" iestudējums, informēja Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) sabiedrisko attiecību vadītāja Irbe Treile.

Lasiet arī

Sabiedrība Augusi sabiedrības tolerance pret cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem

Pēdējos gados ir augusi Latvijas sabiedrības tolerance pret cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem un pašlaik vairāk nekā 74% Latvijas iedzīvotāju būtu gatavi uztvert cilvēkus ar garīga rakstura traucējumiem kā kaimiņus vai kolēģus, liecina Labklājības ministrijas (LM) veiktais pētījums par iedzīvotāju informētību un izpratni par deinstitucionalizācijas procesu.

Sabiedrība Nesāks kriminālprocesu saistībā ar ES fondu zaudēšanu PSKUS ēkas projektā

Ģenerālprokuratūra, noslēdzot pārbaudi, nolēmusi nesākt kriminālprocesu saistībā ar Eiropas Savienības (ES) fondu līdzfinansējuma zaudēšanu VSIA "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīcas" (PSKUS) ēkas projektā.

Sports Bertāns gūst piecus punktus «Hornets» uzvarā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva piecus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda izcīnīja uzvaru.

Pasaule Ukraina naktī notriekusi 26 krievu lidrobotus

Ukrainas pretgaisa aizsardzība aizvadītajā naktī notriekusi 26 lidrobotus, ko Krievija raidīja uz mērķiem Ukrainā, ceturtdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.