• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sākas pasākumu pieteikšana sarunu festivālam Lampa

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 20:40, 04.01.2023


Ikviens interesents no šodienas līdz 8. februārim var pieteikt savu pasākumu devītajam sarunu festivālam "Lampa", informēja festivāla programmas kuratore Egita Prāma.


Publicitātes foto.

Viņa atzīmē, ka šovasar festivāls Cēsīs norisināsies 9. un 10.jūnijā. Pasākuma tēmu, formātu un dalībnieku izvēlē ierobežojumu nav, un ikviens var pieteikt savu pasākumu vienas vai pusotras stundas garumā vai pat veselu divu dienu pasākumu programmu.

Prāma norāda, ka visi pieteikumi piedalās konkursā, taču festivāla pasākumu skaits ir ierobežots, tāpēc, plānojot pasākumu pieteikšanu, festivāla organizatoru komanda aicina sadarboties - apdomāt iespējas pasākumu rīkot kopā ar vēl kādu organizāciju.

Viņa arī klāsta, ka 11.janvārī plkst.16 interesenti, kas apsver iespēju pieteikt pasākumus, ir aicināti uz bezmaksas tiešsaistes semināru par pasākumu rīkošanu sarunu festivāla "Lampa" sociālā medija "Facebook" lapā.

Pēc Prāmas paustā, ir trīs iespējas, kā kļūt par "Lampas" pasākuma rīkotāju - ir iespējams organizēt divu dienu pasākumu programmu vai vienu pasākumu uz "Lampas" nodrošinātajām skatuvēm. Šā gada jaunums ir iespēja organizēt arī aktivitāti divu dienu garumā.

Festivāla apmeklējums ir bez maksas, un tā izmaksas pamatā tiek segtas no grantiem, ziedojumiem un pasākumu rīkotāju līdzmaksājumiem. Līdzmaksājuma apmērs ir atkarīgs no izvēlētās skatuves un norises laika, taču ikvienam ir iespēja pieteikties arī bezmaksas dalībai.

Fonds atvērtai sabiedrībai "Dots" piedāvā ierobežotu skaitu vietu bezmaksas dalībai indivīdiem, biedrībām, nodibinājumiem un sociālajiem uzņēmumiem. Savukārt "British Council" pārstāvniecība Latvijā Reģionu skatuvē piedāvā bezmaksas dalību organizācijām un iedzīvotājiem, kuru pamata darbības vai dzīves vieta ir ārpus Rīgas un kuru pasākumu tēma pievēršas vietējām kopienām būtiskām norisēm un jautājumiem Latvijas reģionos. "Swedbank" piedāvā bezmaksas dalību pieteikt Ilgtspējas skatuvē indivīdiem un organizācijām, kuru pasākumi ir saistīti ar vides un klimata, kā arī sociālo ilgtspēju un labas pārvaldības principiem.

Vairāk informācijas par pasākumu pieteikšanas kārtību un festivāla norisi var lasīt, sekojot saitei "festivalslampa.lv/lv/daliba".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.