• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Radio Naba fotokonkursā piedalījušies arī ārzemnieki

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 20:22, 15.11.2022


"Radio Naba" rīkotajā fotokonkursā piedalījās konkursanti ar 192 darbiem no Latvijas, kā arī no ASV un Norvēģijas, informēja producente Anete Enikova.


Publicitātes foto.

Viņa pavēstīja, ka fotokonkursam par tēmu "Pagriez pasauli!" noslēdzoties, izvēlēti 20 labāki darbi, kas piedalīsies skatītāju simpātiju balsojumā portālā "Lsm.lv", kā arī dosies ceļojošajā fotoizstādē "20x20".

Par 20 labākajiem darbiem atzīti un tautas balsojumā piedalīsies: Agnese Pastare ar darbu "Eņģelis un nelabais", Anna Dāboliņa ar darbu "Pasaules fragmenti", Annija Balčūne ar darbu "Nogriez nabas saiti", Antra Priede ar darbu "Smaržu virpulī", Dace Simanoviča ar darbu "Pagriez savu pasauli ar kādu kopā", Eduards Krūmiņš ar darbu "Pagriez pasauli tādu, kādu vēlies", Inga Pizāne ar darbu "Vējš pagrieza manu skatupunktu. No sadzīves atkritumiem uz dzīves kritumiem".

Tāpat balsojumā piedalīsies Janis Katlaps ar darbu "Pārplēs pasauli", Jevgenijs Ščolokovs ar darbu "Labi būt tēvam", Juris Grīnfelds ar darbu "Inception", Katerina Terlanova ar darbu "Turi horizontu", Katrīna Ķepule ar darbu "The follower", Krists Kūla ar darbu "Miera gaidās", Laine Vaivode ar darbu "Karuselis", Līga Annija Indruškeviča ar darbu "Cerība, pagriez pasauli!", Māris Kreitenbergs ar darbu "Sākums iegriezts", Nilū Lūsēna ar darbu "Tava pasaule", Uldis Balga ar darbu "MP39", Valdis Putniņš ar darbu "Frekvenču simbioze", Zanda Stabiņa ar darbu "Skaļais klusums".

Nobalsot par savu favorītu var sabiedrisko mediju portālā "Lsm.lv" līdz 27.novembra plkst.23.59. Balsot var vienu reizi dienā, autorizējoties ar savu sociālo mediju profilu vai e-pasta adresi.

Konkursa žūriju veido Anna Salmane, Arnis Balčus, Didzis Grodzs, Kristaps Kalns, Madars Štramdiers, Sabīne Moore, Toms Grīnbergs. Žūrija vērtēja darbus pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai.

Ceļojošā fotoizstāde "20x20" tiks atklāta 28.novembrī plkst.18 Latvijas Universitātes (LU) Zinātņu mājas 2.stāvā Jelgavas ielā 3, Rīgā, kur tiks apbalvoti visi 20 autori un paziņoti trīs labāko darbu autori. Izstāde šajā gadā būs apskatāma LU Zinātņu mājā un koncertvietā "Vagonu zāle", savukārt 2023.gada janvārī un februārī tā ceļos un būs apskatāma Kultūras pilī "Ziemeļblāzma", Kultūras un atpūtas centrā "Imanta" un Tallinas ielas kvartālā.

"Radio Naba" organizētais fotokonkurss un izstāde notiek kopš 2007.gada.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.