Nedēļas nogalē ir jēga atpūsties Tukuma novadā (+VIDEO)

Interesanti fakti
VS.LV 07:34, 03.08.2024 0

Daudzi izklaides pasākumi piedāvā bezmaksas ieeju.

 

Šonedēļ Tukuma novadā notiek daudzveidīgi pasākumi, kas iepriecinās gan mūzikas cienītājus, gan aktīvās atpūtas piekritējus. Aicinām baudīt muzikālos vakarus Tukumā, piedalīties pagastu svētkos, sporta sacensībās un citos aizraujošos notikumos. Izbaudiet vasaras priekus un bagātīgo kultūras piedāvājumu!

Svētki pagastos

3.augustā notiks Slampes pagasta svētki "Augsim kopā!". 2.augustā pulksten 19.00 Ozolnieku ciemā notiks Slampes pagasta svētku ieskaņas koncerts kopā ar Sabīni Berezinu. Bet 3.augustā jau pulksten 10.00 būs Slampes pagasta svētku atklāšana radošajā kvartālā "KultūrElpa Liepās", pēc tam - sporta svētki, no pulksten 11.00 tirdziņš, radošās darbnīcas un aktivitātes ģimenēm. Savukārt pulksten 15.00 būs ķīmijas eksperimentu šovs radošajā kvartālā "KultūrElpa Liepās" kopā ar Rīgas Tehniskās universitātes zinātkāres centru "Futurimo Rīga". Svētku gājiens kopā ar pūtēju orķestri "Dobele" būs skatāms pulksten 19.30, bet svētku koncerts kopā ar Miku Dukuru - 20.30. Pēc koncerta no pulksten 22:00 būs svētku ballīte kopā ar DJ Piksi. Pagasta svētku pasākumos ieeja bez maksas. Slampes svētku laikā notiks arī glezniecības plenērs. Adrese: Slampes Kultūras pils, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novads.

Arī Viesatu pagasts 3.augustā svinēs svētkus! Jau no pulksten 5.00 būs makšķerēšanas sacensības - tikšanās pie Viesatu upes Laivu piestātnes. Savukārt no pulksten 10.00 būs pieaugušo tradicionālās un netradicionālās sporta spēles, 12.00 - Viesatu pagasta svētku atklāšana, no 12.10 līdz 15.00 būs arī radošās darbnīcas, seju apgleznošana piepūšamās atrakcijas bērniem, cukurvate (maksas), mājražotāju tirdziņš. Būs apskatāma arī Signes Krastiņas un Intara Krastiņa Pērļoto mozaīku izstāde. Pēc sporta spēļu noslēguma pulksten 20.00 būs svētku koncerts "Es Viesatās - Savu Latviju mīlot", pēc tam pulksten 22.00 zaļumballe Viesatu Birzītē - kopā ar muzikantu Zigi no Talsiem. Pagasta svētku pasākumos ieeja bez maksas. Adrese: Viesatu kultūras nams, "Viekaļas", Viesatas, Viesatu pag., Tukuma novads.

3.augustā pagasta svētkus svinēs Vāne. 3.augustā svētkos no pulksten 10:00 rītā būs sportiskās aktivitātes, piepūšamā atrakcija, svētku tirgus pie kultūras nama, kā arī muzikālie sveicieni, perkusijas un iespēja nobaudīt Vānes spēka zupu. Vānes estrādē pulksten 19:00 sāksies svētku koncerts ar "Ziņģes brāļiem", 21:00 - svētku balle ar grupu "Audiovētra", bet pulksten 23:30 būs skatāms ugunsšovs. Adrese: Vānes kultūras nams, "Gaismiņas", Vāne, Vānes pagasts, Tukuma novads.

Savukārt ciemata svētkus "Dzintara ciematam - 75" svinēs Dzintara ciemats Pūres pagastā. 3.augustā Dzintara stāvlaukumā no pulksten 15.00 būs radošās aktivitātes; pulksten 17.00 -svētku atklāšana, sarunas, dalīšanās atmiņās. Pulksten 20.00 koncerts - zaļumballe "Savā zemē stādu rozi". Koncertā dziedās un par labu muzikālo fonu rūpēsies Aija Lagzdiņa un Juris Pavlovs. Ieeja bez maksas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Latvijā 65% autovadītāju bijuši iesaistīti ceļu satiksmes negadījumā

Latvijā 65% autovadītāju vismaz vienreiz bijuši iesaistīti ceļu satiksmes negadījumā, liecina "Carlsberg 0.0 atbildīgas braukšanas indeksa" aptaujas rezultāti.

Interesanti fakti Kā latvieši gatavo pārtikas krājumus ziemai (+VIDEO)

C vitamīni un daļēji B grupas vitamīni nav termiski stabili un saldēšanas laikā izzūd.

Interesanti fakti Uzstādīti četri torņi Latvijas-Baltkrievijas robežas novērošanai Daugavas posmā

Uzlabojot valsts robežas aizsardzību Daugavas posmā pie Latvijas-Baltkrievijas robežas, šobrīd ir uzstādīti četri no sešiem torņiem robežas novērošanai, informēja VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) valdes locekle Jeļena Gavrilova.

Interesanti fakti Eksperts: Platforma «X» atjaunojusi komunistu tradīcijas ASV politikā

Platforma "X" jeb tviteris ir atjaunojis komunistu tradīcijas ASV politikā, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda Latvijas Ārpolitikas institūta (LĀI) pētnieks, Latvijas Transatlantiskās organizācijas valdes loceklis Sandis Šrāders.

Lasiet arī

Interesanti fakti Kurzemes Rucāva kļūs par sēņotāju centru (+VIDEO)

Latvijas Mikologu biedrība sāks apzināt līdz mūsdienām saglabāto un ar sēnēm saistīto nemateriālo kultūras mantojumu.

Sabiedrība Zosēnu pagasts ceļu infrastruktūru atjaunos par valsts līdzekļiem (+VIDEO)

Jauno laidumu spriegos, izbūvēs izolāciju un asfaltbetona segumu.

Kriminālziņas Līvānu novadā apgāžoties laivai, viens cilvēks gājis bojā, bet otrs izglābies

Ceturtdienas vakarā Līvānu novada Jersikas pagastā upē apgāzusies laiva ar diviem cilvēkiem, no kuriem viens paša spēkiem ticis uz salas, bet otrs gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Sabiedrība Par Jelgavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Ainārs

Piektdien par jauno Jelgavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts bijušais Ozolnieku novada deputāts Uldis Ainārs (JV).