Kurzemes restorānu īpašnieki aicina ikvienu iemācīties labi gatavot (VIDEO)

Viss, kas jums nepieciešams, ir labs garastāvoklis.

 

Tūrisma sezonas kulminācijā tiek prezentēts interesants pasākums Latvijas Rietumu reģionā.

Klāt vasara un jau trešo reizi norisināsies ”Mājas kafejnīcu dienas”, aicinot izgaršot Kurzemes novada garšas, kas kā ierasts norisināsies četrās nedēļas nogalēs.

22. un 23. jūlijā būs ”Kurzemes dienvidi” – pašā vasaras vidū durvis saviem viesiem vērs 19 saimnieki no Grobiņas, Bārtas, Dunikas, Rucavas, Gaviezes, Otaņķu, Nīcas, Medzes, Vērgales pagastiem un Grobiņas pilsētas.

Šajās dienās par šefpavāriem un viesmīļiem kļūs vietējie iedzīvotāji, kuru ikdienas nodarbošanās nav ēdināšana vai viesu uzņemšana.

Katra mājas kafejnīca solās būt atšķirīga, īpašas garšas un kultūras baudījums ikvienam apmeklētājam.

Saimnieki plāno un gatavojas, lai apmeklētāji saņemtu izcilu kulināro piedāvājumu, bagātinot to ar savu ģimeņu tradīcijām, kultūru un piedāvājot arī ko atraktīvu vai izvedot ekskursijā par savu īpašumu.

Sen aizmirstas bērnības garšas, saimnieču meistarstiķi, neparasti garšu eksperimenti un tradicionālas vērtības – tas viss mājas kafejnīcās.

Viesošanās Kurzemē nenozīmē tikai pieēst pilnu vēderu, noteikti būs iespēja arī iemēģināt roku kādā jaunā prasmē.

Šīs puses saimnieki ir parūpējušies par radošiem, garšīgiem un ģimeniskiem risinājumiem, atliek vien izraudzīties, kuras mājas kafejnīcas piedāvājums šķiet saistošākais, rezervēt galdiņu un braukt ciemos.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Tiks izsolīta ekskluzīva sala Baltijas jūrā ar apbūves tiesībām (VIDEO)

Pirmdien, 20.maijā, sāksies izsole vienīgajai 100% privātīpašumā esošajai Baltijas jūras salai ar apbūves tiesībām. Tās sākumcena būs 480 000 eiro.

Interesanti fakti Muzeju nakts laikā braucieni ar vilcienu izmaksās uz pusi lētāk

Ikgadējā muzeju pasākuma “Muzeju nakts” laikā, 18. maijā, vilcieniem, kas no plkst. 18.00 līdz pusnaktij atradīsies ceļā, pilnas cenas viena brauciena elektroniskajām un drukātajām biļetēm tiks piešķirta 50% atlaide, informēja VS.LV AS “Pasažieru vilcienā”.

Interesanti fakti Dzimstība Latvijā joprojām ir vairāk nekā uz pusi zemāka par mirstību

Šī gada pirmajos trīs mēnešos dzimstības lejupslīde turpinās, un reģistrēti 3154 jaundzimušie - par 267 jeb 7,8% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, kad piedzima 3421 bērns, liecina Centrālās statistikas pārvaldes provizoriskie dati.

Interesanti fakti Eksperti: pērtiķi bieži kaitē ceļojošajiem latviešiem (+VIDEO)

Straujas kustības un klaigāšanu dzīvnieks var uztvert kā apdraudējumu un mēģināt uzbrukt.

Lasiet arī

Ekonomika Saeimā meklēs risinājumus PVN samazināšanai ēdināšanas nozarē

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas Uzņēmējdarbības attīstības apakškomisijā šodien spriedīs par pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmes samazināšanu un konkurētspējas veicināšanu ēdināšanas nozarē, informēja Saeimas Preses dienests.

Ekonomika Saldējumu ražotāji: Pieprasījums pēc saldējuma šogad palielinājies

Šovasar pieprasījums pēc saldējuma palielinājies un ražotājiem kāpuši realizēto saldējumu apjomi, aģentūrai LETA atzina aptaujātie saldējumu ražotāji.

Sabiedrība Valdība plāno reformēt bērnu ēdināšanas sistēmu Latvijā

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS) un veselības ministre Līga Meņģelsone pauduši atbalstu zemkopības ministra Didža Šmita (AS) iniciatīvai par bērnu ēdināšanas sistēmas transformēšanu Latvijā un apņēmušies līdzdarboties tās īstenošanā, aģentūru LETA informē Zemkopības ministrijā (ZM).

Ekonomika Āra kafejnīcām atļaus izvietot ekrānus un pārvietojamos bārus

Šajā pavasara un vasaras sezonā Rīgā laikā no Pasaules Hokeja čempionāta, sākot ar 12.maiju, līdz Vispārējiem Latviešu dziesmu un deju svētkiem, beidzot ar 9.jūliju, Rīgas pilsētā būs atļauta pārvietojamo bāru un televīzijas ekrānu izvietošana āra kafejnīcās, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pāvalde.