Izlaiduma ballītē nofilmēts šokējošs VIDEO - jaunietis ielec okeānā un pazūd...

Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 12:33, 31.05.2023 0

Internetā parādījies video, kurā var redzēt 18 gadus vecā Kamerona Robinsa pēdējos mirkļus pirms viņa pazušanas, ziņo Daily Mail.

 

Pagājušonedēļ Robinss devās kruīzā uz Bahamu salām. Kopā ar klasesbiedriem viņš atzīmēja vidusskolas pabeigšanu. Tomēr svinībām pienāca priekšlaicīgs gals - trešdienas vakarā Robinss pārkrita pāri bortam un pazuda plašajā okeānā.

Pēc divu dienu intensīviem meklējumiem, sestdien krasta apsardze nāca klajā ar bēdīgu paziņojumu. Bija apturēta Robinsa meklēšanu. ''Izsakām visdziļāko līdzjūtību Kamerona Robinsa ģimenei un draugiem,'' teikts krasta apsardzes ziņojumā.

Pēdējā pieejamā publiskā informācija liecina, ka Robinss pats nolēca no kruīza kuģa. Pēc aculiecinieku apgalvojumiem, viņš izpildīja draugu uzdoto izaicinājumu, ziņo WAFB.

Jaunā puiša pēdējie mirkļi pirms pazušanas tika iemūžināti šaušalīgā video. Tajā redzams kāda panika un haoss valdīja uz kruīza kuģa pēc tam, kad Robinss bija ielēcis ūdenī. Jaunieti tikmēr var saskatīt pekles melnajos okeāna ūdeņos, kur viņš peldēja bez glābšanās vestes, un bija ģērbies vienīgi peldbiksēs.

Vīrietis - iespējams Robinsa klasesbiedrs - kurš filmēja video, kliedza: ''Tas puisis tikko pārleca pāri bortam!''. Redzot, ka Robinss peld tālāk prom, viņš ironiski uzsauca: ''Atā, atā,'' šķietami neapjēdzot situācijas nopietnību.

Video var arī dzirdēt kā apkārtējie kliedz, lai Robinss peld pie glābšanas riņķa, bet puisis to nedzirdēja... vai ignorēja.

Robinss bija viens no vidusskolas beisbola komandas zvaigznēm. Puiša treneris uzteica viņu kā sīvu konkurentu, kā arī mērķtiecīgu gan uz laukuma, gan ārpus tā. Pēc trenera teiktā, Robinss bija iemīļots students un komandas biedrs.


Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu

Latvijā kopumā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja apdrošināšanas kompānijas pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Interesanti fakti Eksperts: šobrīd ceļošana grupās ir drošāka (+VIDEO)

Šādos kopīgos ceļojumos, ja vien cilvēks ir atvērts, viņš piedzīvo daudzas jaunas iepazīšanās.

Interesanti fakti Mežotnes Mazā pils sola lielisku koncertsezonu (+VIDEO)

Stāvais pilskalns ir lielākais Austrumzemgalē.

Interesanti fakti Pirmais Latgales kongress notika 1917. gada 26. un 27. aprīlī (+VIDEO)

Rēzeknē pulcējās gan latviešu apdzīvoto novadu apvienošanās idejas piekritēji, gan pretinieku.

Lasiet arī

Sabiedrība Vīķe-Freiberga: Vēl neesam paspējuši novākt visas vecās impērijas drupas

Latvijā vēl neesam paspējuši novākt visās vecās impērijas drupas, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Sabiedrība Siliņa izveido īpašu tematisko komiteju

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu par īpašas tematiskās komitejas saistībā ar Latvijas austrumu pierobežas sociālekonomisko attīstību un drošības stiprināšanu izveidošanu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Kultūra Dziedāja Palū: «Tas ir stāsts par to, kas notiek sievietes prātā» (+VIDEO)

Palū ar ievērojamiem sasniegumiem piedalījusies šovā “Lietuvas balsas”, nokļūstot populārās lietuviešu dziedātājas Monikas Liu komandā.

Pasaule ISW: Putins soda Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus

Krievija diktators Vladimirs Putins soda aizsardzības ministru Sergeju Šoigu par nespēju sasniegt Kremļa kara mērķus, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.