Rīgā notiks viesmīlības nozares meistarklases (+VIDEO)

Ekonomika
VS.LV 07:38, 23.09.2024 0

Veicina tūrisma izaugsmi un inovācijas.

 

Tūrisma konferencē "Tūrisma attīstības recepte: kā padarīt to garšīgu?" 25.septembrī nozares eksperti pasniegs pedagogiem meistarklases par aktuālajām zināšanām un prasmēm viesmīlības nozarē.

Meistarklašu ietvaros Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) prezidents un Riga Islande Hotel valdes priekšsēdētājs Andris Kalniņš pieskarsies tematam par ekonomisko situāciju viesmīlības nozarē, bet AS Mogotel Hotel Group Personāla nodaļas un attīstības direktore Līga Vite turpinās ar meistarklasi par nākotnes prasmju attīstību šajā nozarē.

Vienkāršoti par budžetu savās zināšanās dalīsies LVRA valdes loceklis Valdis Vanadziņš. Savukārt meistarklašu ciklu noslēgs Hotel Jūrmala Spa & Conference Centre Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Dace Šķēle, stāstot par to, kā veiksmīga sadarbība starp nodaļām var kļūt par veiksmes atslēgu.

"Lai spētu veidot dinamisku un konkurētspējīgu izglītību, ir svarīgi viesmīlības nozares pedagogiem sniegt aktuālas zināšanas un darba instrumentus. Ieguldot pedagogu attīstībā, mēs nodrošinām, ka nākamajām paaudzēm tiek sniegtas aktuālas un praksē pielietojamas zināšanas, kas veicina tūrisma nozares izaugsmi un inovācijas," uzsver Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāns Ēriks Lingebērziņš.

Tūrisma konferenci rīko LVRA sadarbībā ar Biznesa augstskolu Turība, atzīmējot Pasaules Tūrisma dienu un uzsverot tūrisma nozares nozīmi Latvijā. Konferencē tūrisma un viesmīlības nozares pārstāvji dalīsies ar nozares aktualitātēm, pieredzes stāstiem un nākotnes izaicinājumiem.

LVRA prezidents Andris Kalniņš norāda: "Šī konference ir nozīmīgs notikums, kas veicina viesmīlības nozares izaugsmi, nodrošinot platformu, kurā nozares profesionāļi var dalīties savā pieredzē un iegūt jaunas zināšanas. Konferences ietvaros tiks prezentētas tēmas, kas palīdzēs padziļināti izprast aktuālās nozares tendences un stratēģijas. Šāda veida pasākumi ir būtiski, lai stiprinātu uzņēmumu spēju pielāgoties mainīgajiem tirgus apstākļiem un veicinātu to konkurētspēju. Konferences mērķis ir sniegt dalībniekiem praktiskus rīkus un zināšanas, kas nepieciešamas, lai nodrošinātu ilgtspējīgu nozares attīstību un augstas kvalitātes pakalpojumu sniegšanu gan vietējā, gan starptautiskā mērogā."

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Zemgales kūdras laukos tiks ražota saules un vēja enerģija (+VIDEO)

Divpusējie paneļi spēj uzņemt gaismu no abām pusēm, tādējādi vēl palielinot iegūtās enerģijas apjomu.

Ekonomika Zinātnieki vēlas Vidzemes mežu resursus labāk pielāgot ekonomikai (+VIDEO)

Būtiska ir dažādu biznesa modeļu pielāgošana, esošu risinājumu un pētniecības iespēju apzināšana.

Ekonomika Koka mēbeļu eksports septiņos mēnešos samazinājies par 12,4%

Latvijas koka mēbeļu eksports šogad septiņos mēnešos salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu samazinājies par 12,4%, tostarp visvairāk koka mēbeļu joprojām realizēts Dānijā, liecina Zemkopības ministrijas (ZM) apkopotie dati.

Ekonomika Ēku Brīvības ielā par 4 mil eiro iegādājusies Belēvičam piederošā kompānija

Vēsturisko ēku Brīvības un Ģertrūdes ielu stūrī Rīgā, kurā atrodas "Saules aptieka", par 4,19 miljoniem eiro izsolē iegādājies aptiekas īpašniekam Artūram Belēvičam piederošais uzņēmums SIA "Contract Pharma".

Lasiet arī

Pasaule Japānā sasniegts jauns tūristu skaita rekords

Japānu šī gada jūlijā apmeklēja 3,29 miljoni ārvalstu tūristu, kas ir par 41,9% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn un jauns visu laiku augstākais līmenis vienam mēnesim, trešdien paziņoja Japānas nacionālā tūrisma organizācija.

Interesanti fakti 28 Mājas kafejnīcas viesus gaidīs no Kaplavas līdz pat Jaunjelgavai (+VIDEO)

Vairākās vietās varēs baudīt tieši Sēlijai īpašas receptes.

Interesanti fakti Noslēpumainā Kurzemes Irbene aicina pievienoties skrējienam (+VIDEO)

Mūsdienās šeit darbojas Ventspils Starptautiskais radioastronomijas centrs.

Sabiedrība Spānijā un Portugālē iestrēgušie 147 ceļotāji nogādāti Latvijā

Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) sadarbībā ar Ārlietu Ministrijas Konsulāro departamentu uzsāktā 81 ceļotāja repatriācija no Spānijas, kā arī 66 ceļotāju repatriācija no Portugāles uz Latviju noslēgusies veiksmīgi, informē PTAC.