«Latvijas pasts» piedāvās izsolēs iegādāties 16 nekustamos īpašumus

Ekonomika
VS.LV 19:43, 10.09.2024 0

VAS "Latvijas pasts" publiskās izsolēs ar augšupejošu soli piedāvās 16 uzņēmējdarbībā neizmantotus un biznesa mērķiem neatbilstošus nekustamos īpašumus.

 
Foto: LETA

Pastā norāda, ka īpašumi pieejami trīs Latvijas novados. Tostarp uzņēmums izsolīs zemi, ēkas, biroju vai tirdzniecības telpas.

Desmit nekustamie īpašumi atrodas Latgalē - pa diviem Augšdaugavas un Krāslavas novados, pa vienam Ludzas un Preiļu novados, bet četri ir Rēzeknes novadā. Tikmēr četri īpašumi atrodas Zemgalē - pa diviem Aizkraukles un Jēkabpils novados, bet Vidzemē nekustamie īpašumi ir Gulbenes novadā, kā arī Ogres novadā.

Pastā skaidro, ka objektu atrašanās vietas un to potenciālais izmantojums, kā arī cenas atšķiras. Zemākā izsoles sākumcena 320 eiro apmērā noteikta īpašumam Rēzeknes novada Stoļerovas pagastā, kas sastāv no ēkas 129,5 kvadrātmetru platībā, kur dabā atrodami trīs ēku pamati, kā arī zemes 603 kvadrātmetru platībā.

Savukārt augstākā izsoles sākumcena noteikta 60 300 eiro apmērā īpašumam Svētā Ludvika laukumā Krāslavas novadā, kas sastāv no ēkas 3177,5 kvadrātmetru platībā un zemes 3573 kvadrātmetru platībā.

Izsolēm var pieteikties līdz šī gada 26.septembrim, bet izsoles noslēgsies 7.oktobrī.

"Latvijas pasts" atsavināšanai publiskās izsolēs nodod nekustamos īpašumus, kas nav piemēroti uzņēmējdarbības funkcijai, netiek pietiekama apmērā izmantoti vai neatbilst biznesa mērķiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika 2024.gada makroekonomiskais liktenis jau ir izšķirts

Latvijas ekonomika pāriet no algu un cenu spirāles uz mierīgāku pārmaiņu režīmu, secināts Luminor ekonomikas apskatā, ko šodien prezentēja Luminor bankas galvenais ekonomists Pēteris Strautiņš.

Ekonomika Apsver atkārtotu vēršanos KP, ja lielveikali nemainīs uzcenojuma politiku

Pārtikas ražotāji apsver atkārtotu vēršanos Konkurences padomē (KP), ja lielveikali nemainīs uzcenojuma politiku vietējiem ražojumiem, intervijā aģentūrai LETA sacīja Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas (LPUF) padomes priekšsēdētāja Ināra Šure.

Ekonomika Gauss: Valsts ieguldītā nauda nekad nav bijusi airBaltic uzņēmuma vērtība

Valsts gadu gaitā ieguldītā nauda Latvijas nacionālajā aviokompānijā "airBaltic" nekad nav bijusi uzņēmuma vērtība, intervijā aģentūrai LETA uzsvēra "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss.

Ekonomika Cēsu saules elektrostacijas izveidē investēti 12 miljoni eiro

Latvijas investīciju uzņēmuma "Merito Partners" un atjaunojamās enerģijas projektu attīstītāja "Saules Energy" izveidotajā Cēsu saules elektrostacijā investēti 12 miljoni eiro, informē projekta attīstītāji.

Lasiet arī

Sabiedrība «Latvijas pasts» slēgs 12 pasta nodaļas un cels tarifus

VAS "Latvijas pasts" slēgs 12 pasta nodaļas, Latvijā saglabājot kopumā 155 pasta nodaļas.

Interesanti fakti Kam Latvijas Pasts velta jaunās pastmarkas (+VIDEO)

Ar miniatūriem mākslas darbiem var norēķināties par sūtījumiem valsts iekšienē un ārzemēs.

Sabiedrība Plāno saglabāt 116 Latvijas pasta nodaļas

VAS "Latvijas pasts" izstrādājis jauno pasta nodaļu plānu, kas paredz visā valstī atstāt 116 pasta nodaļas, nodrošinot pakalpojumu visos reģionos un pilsētās, otrdien vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".