Liepājā ražotie tricikli ienāca jaunā drifta arēnā (+VIDEO)

Ekonomika
liepajniekiem.lv 13:24, 01.07.2024 0

Jaunās izklaides vietas piedāvājums būs vērsts uz dažāda vecuma grupām un interesēm.

 

Septiņu mēnešu laikā Ganību ielā 197/205 līdzās Liepājas Neredzīgo biedrības ēkai iepriekš necila paskata ražošanas telpās tapusi jaudīga un moderna izklaides vieta – drifta arēna, kurā ikviens ar mūsu pilsētā ražotajiem tricikliem var izbaudīt kontrolētu sānslīdi.

Arēna ierīkota ap 3000 kvadrātmetru plašās telpās. Tajā izmantoti elektrības un signalizācijas vadi kopumā vairāk nekā 15 kilometru garumā, 180 Latvijā ražoti gaismekļi, izlietotas 4,5 tonnas krāsas, pastāstīja “Drift Arena” direktors Klāvs Ašmanis.

Liels palīgs jaunās izklaides un sportiskā azarta vietas izveidē bijis viņa tēvs Aivars Ašmanis. Viņš arī bija pirmais, kam atklāšanas pasākumā arēnas vadītājs izteica pateicību. K. Ašmanis ir arī franšīzes projekta “Drift Arena” dibinātājs. Liepājas arēna ir pirmā, kas tapusi pēc izstrādātā koncepta, pēc kura varēs tapt drifta arēnas arī citviet pasaulē.

Jaunās izklaides vietas piedāvājums būs vērsts uz dažāda vecuma grupām un interesēm. Šeit varēs svinēt arī dažādus svētkus – gan kooperatīvos pasākums, gan dzimšanas dienas, gan vecpuišu un vecmeitu ballītes, darbosies drifta skola. “Drift Arena” atklāšanā piedalījās arī pazīstamais drifteris Nikolass Bertāns, kurš jau 14 gadu vecumā kļuva par Latvijas, Livonijas un Baltijas čempionu driftā profesionālajā klasē. Vienlaikus notika arī jaunā tricikla “Wolftrike 2.0” prezentācija.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Rūpniecībai Latvijā palīdzējuši... laika apstākļi

Iesprūdušo rūpniecības eksporta mašīnu ir jācenšas atbloķēt pēc iespējas ātrāk, jo situācija Latvijas eksportā kopumā nav labvēlīga.

Ekonomika Latvijas būvnieki konkursā prezentēja savus labākos sasniegumus (+VIDEO)

Skates finālā par būvju tapšanu stāstīs arī to pārstāvji.

Ekonomika Valsts uzņēmums lidosta Rīga paplašinās: atklāti plāni līdz 2027. g. (+VIDEO)

Paredz nodrošināt kravu apkalpošanas zonas pārbūvi un vienlaikus sniegt ieguldījumu militārajā mobilitātē.

Ekonomika Šogad Latvijā graudaugu raža varētu būt lielāka nekā pērn

Šogad Latvijā graudaugu raža varētu būt lielāka nekā pērn, prognozē Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC).

Lasiet arī

Sabiedrība Liepājas pašvaldība pēc Porziņģa atgriešanās mājās rīkos svinības

Pēc tam, kad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiona titulu izcīnījušais liepājnieks Kristaps Porziņģis atgriezīsies mājās, Liepājas pašvaldība rīkos svinības, informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

Sabiedrība Pašvaldību vadītāji aicina nodrošināt starptautiskos lidojumus no Liepājas

Lai veiksmīgi īstenotu projektu "Liepāja - Eiropas kultūras galvaspilsēta 2027.gadā" ("Liepāja 2027") Liepājas un Dienvidkurzemes novada pašvaldību vadītāji aicina nodrošināt starptautiskos lidojumus no Liepājas lidostas.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.