«Lux Express» autobusa biļete no Liepājas līdz Rīgai maksās vismaz desmit eiro

Ekonomika
LETA 18:37, 18.04.2024 0

Starptautiskā pasažieru pārvadātāja "Lux Express" autobusa biļete no Liepājas uz Rīgai maksās, sākot no desmit eiro, informēj uzņēmums.

 

Savukārt biļešu cenas no Rīgas uz Daugavpili maksās, sākot no astoņiem eiro, bet no Liepājas uz Daugavpili, sākot no 18 eiro.

Uzņēmumā informē, ka no ceturtdienas "Lux Express" sāk biļešu tirdzniecību pasažieru komercpārvadājumiem reģionālās nozīmes maršrutā Liepāja-Rīga-Daugavpils.

Autobusi no Liepājas uz Rīgu no šī gada 2.maija kursēs astoņas reizes dienā turp un atpakaļ ar atiešanas laikiem - plkst.6, plkst.7, plkst.8.30, plkst.11.30, plkst.13.30, plkst.16., plkst.17.30 un tikai piektdienās un svētdienās plkst.19.

No Rīgas uz Liepāju - plkst.7, plkst.9, plkst.11, plkst.13, plkst.16, plkst.17.40, plkst.19 un tikai piektdienās un svētdienās plkst.14.30.

Savukārt no 3.maija "Lux Express" nodrošinās vienu reisu dienā no Liepājas uz Daugavpili un atpakaļ, tas izbrauks no Liepājas plkst.7, piestās Rīgā un no Rīgas turpinās ceļu plkst.10.30.

No Daugavpils uz Liepāju autobuss izbrauks plkst.15.25 un nonāks Liepājā plkst.22.20.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Volvo atsakās no plāna līdz 2030.gadam pāriet tikai uz elektroauto ražošanu

Zviedrijas autobūves uzņēmums "Volvo Cars", kas pieder Ķīnas autoražotājam "Zhejiang Geely Holding Group", trešdien paziņoja, ka atsakās no plāna līdz 2030.gadam pakāpeniski pāriet tikai uz pilnībā elektrisku automobiļu ražošanu.

Ekonomika Kredītu procentu likmes Latvijā ir starp augstākajām eirozonā

Gada laikā kreditēšanas jomā ir vērojami atsevišķi uzlabojumi, tomēr kopumā vēl ir daudz iespēju progresam, teikts Latvijas Bankas sagatavotajā "Finanšu pieejamības pārskatā 2024".

Ekonomika Ir novērojama kreditēšanas izaugsme gan mājsaimniecību, gan uzņēmumu kreditēšanā

Ceturtdien, 5. septembrī, notika Finanšu sektora attīstības padomes sēde, kuru vadīja Ministru prezidente Evika Siliņa.

Ekonomika LDDK uzstās uz sākotnējo nodokļu reformas mērķu izpildi

LDDK ieskatā, ir nepieciešams noteikt konkrētu minimālo robežu ministriju un citu centrālo valsts iestāžu kopējo tēriņu samazinājumam (LDDK piedāvā to noteikt 5% apmērā).

Lasiet arī

Sabiedrība Laika apstākļu dēļ pirmdien var būt atcelti vai aizkavēti arī reģionālo autobusu

Laika apstākļu dēļ pirmdien var būt atcelti vai aizkavēti arī reģionālo autobusu reisi, liecina Autotransporta direkcijas publiskotā informācija.

Sabiedrība Rīgā mainīs vairāku sabiedriskā transporta pieturvietu nosaukumus

No 1.augusta Rīgā tiks veiktas izmaiņas vairāku pieturvietu nosaukumos.

Sabiedrība Teju dubultosies braukšanas maksa Jūrmalas sabiedriskajā transportā

No 1.augusta gandrīz dubultosies sabiedriskā transporta braukšanas maksas tarifi Jūrmalas maršrutu tīkla pilsētas nozīmes maršrutos, ceturtdien lēmusi pilsētas dome.

Sabiedrība Šodien Rīgas sabiedriskais transports būs bez maksas

Šodien Rīgas sabiedriskais transports būs bez maksas, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".