Rīgā par 116 962 eiro atjaunos asfalta segumu Matīsa ielas posmā

Ekonomika
VS.LV 20:33, 21.03.2024 0

Rīgā par 116 962 eiro tiks atjaunots asfalta segums Matīsa ielā no Krišjāņa Barona ielas līdz Aleksandra Čaka ielai, paredz šodien Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejā pieņemtais lēmums par atbalstu šim projektam.

 
Foto: LETA

Deputāti tika informēti, ka Matīsa ielas brauktuves segums šajā posmā ir sadēdējis, tajā ir daudz komunikāciju pārbūves ielāpu, plaisu un bedrīšu.

Projekta mērķis ir atjaunot ielas segumu, lai nodrošinātu drošāku un ērtāku transportlīdzekļu kustību, samazinātu trokšņu un putekļu līmeni, kā arī uzlabotu lietus ūdens atvadi.

Projektā paredzēts Matīsa ielā no Krišjāņa Barona līdz Aleksandra Čaka ielai atjaunot asfalta segumu divās kārtās 1998 kvadrātmetru platībā. Tāpat paredzēts veikt aku vāku, gūliju, kapju regulēšanu un ceļa horizontālo apzīmējumu uzklāšanu.

Kā liecina Rīgas pašvaldības mājaslapā publicētā informācija, Matīsa ielas remontu veiks SIA "Vianova".

Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju, šis uzņēmums reģistrēts 2011.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2840 eiro, un tas vienādās daļās pieder Sandim Zvidriņam un Aivaram Bricītim.

Uzņēmums 2022.gadā strādājis ar 18,43 miljonu eiro apgrozījumu un 700 000 eiro peļņu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Latvijā 63% iedzīvotāji izvēlētos investēt nekustamajā īpašumā

Ja būtu pieejami brīvie līdzekļi, 63% Latvijas iedzīvotāju izvēlētos tos ieguldīt nekustamajā īpašumā, iegādājoties mājokli, zemi vai meža īpašumu, liecina bankas "Citadele" sadarbībā ar pētījumu aģentūru "Norstat" veiktās aptaujas dati.

Ekonomika «Pasažieru vilciens» saņēmis 22 no 32 jaunajiem elektrovilcieniem

AS "Pasažieru vilciens" (PV) no Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" patlaban ir saņēmis 22 no paredzētajiem 32 jaunajiem elektrovilcieniem.

Ekonomika Pasludināts jaunā Rīgas pasažieru termināļa metu konkursa uzvarētājs

SIA "Riga Ropax Terminal" otrdien jaunā pasažieru un ro-ro kravu termināļa metu konkursa uzvarētāju apbalvošanas ceremonijā par uzvarētāju atzina pasaulslavenās arhitektes Zahas Hadidas savulaik dibināto Lielbritānijas arhitektu biroju "Zaha Hadid Architects".

Ekonomika Vidzemes plānošanas reģions attīstīs ekonomiku kopā ar Augstskolu (+VIDEO)

Noteikti septiņi viedās specializācijas prioritārie tautsaimniecības sektori.

Lasiet arī

Sabiedrība Aicina ieplānot papildu laiku ceļā, braucot uz Kurzemes pusi

Dodoties uz Kurzemes pusi, autovadītājiem jārēķinās, ka tur vairākos ceļu posmos jau ir sākušies būvdarbi un ieviesti satiksmes ierobežojumi, tāpēc vajadzētu ieplānot papildu laiku ceļā, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Sabiedrība Rīgā nakts stundās šonedēļ slēgs satiksmi Lāčplēša ielas tunelī zem dzelzceļa

Rīgā nakts stundās šonedēļ slēgs satiksmi Lāčplēša ielas tunelī zem dzelzceļa, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Sabiedrība Šķīdoņa dēļ 725 grants autoceļu posmos ieviesti transporta masas ierobežojumi

Šķīdoņa dēļ Latvijā 725 grants autoceļu posmos ieviesti transporta masas ierobežojumi, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).