Lidsabiedrība «Norwegian» nākamgad atklās bāzi Rīgā

Ekonomika
LETA 14:20, 22.11.2023 0

Norvēģijas lidsabiedrība "Norwegian" bāzē Rīgā nākamgad izvietos divas lidmašīnas, pastāstīja aviokompānijas pārstāvji. "Norwegian" bāze Rīgā tiks atklāta 2024.gada 31.martā.

 
Foto: LETA

Vienlaikus kompānijā informēja, ka nākamā gada vasarā "Norwegian" no Rīgas piedāvās sešus tiešos maršrutos, no kuriem četri būs uz Skandināviju - Oslo, Tronheimu, Kopenhāgenu un Stokholmu, bet divi maršruti no Rīgas būs jauni - uz Tivatu Melnkalnē un Korfu Grieķijā.

"Mēs saskatām potenciālu turpmākai izaugsmei šajā tirgū, un nākotnē plānojam atvērt maršrutus uz vairākiem jauniem aizraujošiem galamērķiem," norāda lidsabiedrības pārstāvji.

Tāpat aviokompānijā atzīmēja, ka iepriekšējos gados "Norwegian" ir bijusi produktīva sadarbība ar lidostu "Rīga", kas turpinās ar pašreizējām diskusijām, lai sagatavotos bāzes atvēršanai.

Aviokompānija "Norwegian" strādā lidostā "Rīga" kopš 2005.gada nogales.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijas debesīs paceļas Vācijas gaisa spēku lidmašīna

Latvija līgumam pievienojās 2002.gadā, uzņemoties saistības katru gadu atļaut šādus lidojumus pār savu teritoriju.

Pasaule Nākamnedēļ divas dienas streikos «Lufthansa» stjuarti

Nākamnedēļ divas dienas streikos Vācijas nacionālās lidsabiedrības "Lufthansa" stjuarti, sestdienas vakarā paziņoja stjuartu arodbiedrība UFO.

Ekonomika Rīgas lidostā no oktobra darbu sāks vēl viena aviokompānija

Rīgas lidostā no šā gada 11.oktobra darbu sāks Apvienoto Arābu Emirātu aviokompānija "flydubai", kas trīs reizes nedēļā piedāvās ceļotājiem tiešos lidojumus starp Rīgu un Dubaiju, informē Rīgas lidosta.