IKEA aicina klientus veikt labojumus atsevišķiem spoguļiem

Ekonomika
LETA 17:59, 13.09.2023 0

Mēbeļu tirgotājs "IKEA" aicina veikt labojumus atsevišķiem "Lettan" spoguļiem.

 
Foto: LETA

Pēc kompānijā skaidrotā, konstatēts, ka atsevišķu "Lettan" spoguļu sienas stiprinājumi var salūzt un spogulis var nokrist. Tādējādi "IKEA" aicina klientus, kuriem ir attiecīgais spogulis, uz kuru šis defekts var attiekties, pārstāt to lietot un pasūtīt jaunus stiprinājumus bez maksas.

Tāpat "IKEA" pārstāvji atgādina, ka 2023.gada janvārī "IKEA" izziņoja aicinājumu pārstāt lietot atsevišķus "Lettan" spoguļus un pasūtīt tiem jaunus stiprinājumus, jo tika konstatēts risks, ka var salūzt spoguļa sienas stiprinājumi. Veicot padziļinātu izpēti, kā arī piegādātāja papildu auditu, secināts, ka bojātie sienas stiprinājumi ir bijuši ražošanā ilgāku laiku, nekā sākotnēji tika domāts.

Tādējādi "IKEA" paplašinājusi preču, uz kurām aicinājums attiecas, klāstu. Šobrīd aicinājums saņemt jaunus stiprinājumus attiecas uz "Lettan" spoguļiem ar laika zīmogu līdz un ieskaitot 2105, piegādātāja numuru 21944 un laika zīmogu līdz un ieskaitot 2325. Laika zīmogs un piegādātāja numurs atrodami "Lettan" spoguļa aizmugurē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Latvijas uzņēmumi ražošanas digitalizācijai saņēma 31 miljonu eiro (+VIDEO)

Ievērojami uzlabota darba drošība, aizstājot un samazinot manuālo darbu.

Ekonomika Latvieši retāk sapņo par dzīvi ar pasīviem ienākumiem nekā kaimiņi (+VIDEO)

Vēl ir variants ieguldīt aktīvos, kuri regulāri izmaksā dividendes vai obligāciju gadījumā - kuponus.

Ekonomika Darba devējam būs jāinformē VID par darba algas izmaksu skaidrā naudā

Lai mazinātu ēnu ekonomiku, Labklājības ministrija (LM) rosina noteikt, ka darba devējam ir jāinformē Valsts ieņēmumu dienests (VID) par faktu, ka darba alga tiek izmaksāta skaidrā naudā, liecina ministrijas sagatavotais noteikumu projekts.

Ekonomika Apkures sezonā «‎Rīgas Siltums» iedzīvotājiem ietaupīs 40 milj. eiro (+VIDEO)

Pateicoties atklātam un brīvam tirgum, tarifs tiek atbilstoši mainīts.

Lasiet arī