Atkal zem izsoles āmura - kādreizējās Ērgļu arodvidusskolas ēkas

Ekonomika
LETA 19:52, 15.07.2023 0

"Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) elektronisko izsoļu vietnē "izsoles.ta.gov.lv" ar augšupejošu soli pārdod Ērgļu arodvidusskolas ēku, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

 

Izsolīts tiek īpašums "Ērgļu arodvidusskola", Oškalna ielā 10 un Lauksaimniecības ielā 14, Ērgļos, Madonas novadā, kas sastāv no zemes vienības 15 011 kvadrātmetru platībā un trīs būvēm. Izsoles sākumcena ir 30 000 eiro, bet izsoles solis - 1000 eiro.

Tāpat tiek izsolīts īpašums Oškalna ielā 14, Ērgļos, kas sastāv no zemes vienības 57 660 kvadrātmetru platībā un septiņām būvēm. Izsoles sākumcena ir 60 000 eiro, bet izsoles solis - 1000 eiro.

Izsole noslēgsies 14.augustā plkst.13. Par nosolīto objektu jānorēķinās divu nedēļu laikā.

Jau ziņots, ka 2022.gada marta sākumā VNĪ uz laiku apturēja Ērgļu arodvidusskolas un noliktavas ēku, garāžu un angāru izsoli.

Uz jautājumu, vai ēku ir plānots piedāvāt Ukrainas bēgļu vajadzībām, VNĪ pārstāvji norādīja, ka pagaidām tādas vajadzības nav, taču neizslēdza iespēju, ka tāda varētu rasties. Patlaban ar bēgļu izmitināšanu saistītos jautājumus risina pašvaldības.

Ēkas izsoles apturēšana esot VNĪ iekšējs lēmums, lai gadījumā, ja tiek saņemts kāds valsts pārvaldes rīkojums par telpu nepieciešamību, tās varētu piedāvāt.

Lai rastu iespēju dot jaunu pielietojumu bijušās arodvidusskolas ēku kompleksam, VNĪ 2022.gada februārī izsludināja Ērgļu arodvidusskolas un zemes Oškalna ielā 10, kā arī ražošanai piemēroto ēku un zemes Oškalna ielā 14 izsoli.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Problēmas ar lidmašīnu dzinēju trūkumu varētu turpināties vēl dažus gadus

Problēmas ar lidmašīnu dzinēju trūkumu un ar to saistītajiem jautājumiem varētu turpināties vēl vienu līdz divus gadus, intervijā aģentūrai LETA sacīja "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss.

Ekonomika Ēka Brīvības un Ģertrūdes ielu stūrī izsolīta par 4,19 miljoniem eiro

Vēsturiskais nekustamais īpašums Brīvības ielā 68, Rīgā, nosolīts par 4,19 miljoniem eiro, kas ir par 1,49 miljoniem eiro vairāk nekā noteiktā izsoles sākumcena 2,7 miljonu eiro apmērā, informē VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.

Lasiet arī

Ekonomika Zinātnieki vēlas Vidzemes mežu resursus labāk pielāgot ekonomikai (+VIDEO)

Būtiska ir dažādu biznesa modeļu pielāgošana, esošu risinājumu un pētniecības iespēju apzināšana.

Ekonomika Koka mēbeļu eksports septiņos mēnešos samazinājies par 12,4%

Latvijas koka mēbeļu eksports šogad septiņos mēnešos salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu samazinājies par 12,4%, tostarp visvairāk koka mēbeļu joprojām realizēts Dānijā, liecina Zemkopības ministrijas (ZM) apkopotie dati.

Interesanti fakti Saeimā būs jauns Administrācijas juridiskais direktors

Saeima ir izsludinājusi konkursu uz Administrācijas juridiskā direktora amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Veselība Eksperts iesaka svara zaudēšanas receptes katram vecumam (+VIDEO)

Cilvēks var pagarināt mūžu, ja ēd reti, mazām porcijām un socializējas.