Tiks izstrādāts jauns sauļošanās aizsargbalzams, ieguldījums - 35 000 eiro

Ekonomika
LETA 16:55, 23.04.2023 0

Kosmētikas ražotājs SIA "H.A.Brieger" ieguldījis apmēram 35 000 eiro zīmola "Dzintars" saules līnijas sortimenta paplašināšanā ar jaunu produktu - bronzējošu sauļošanās aizsargbalzamu "Jūrmala" SPF 15, kura sastāvā ir burkāna ekstrakts, informēja "H.A.Brieger" pārstāvji.

 

Jaunums sākotnēji būs pieejams tikai Latvijas veikalos.

"H.A.Brieger" valdes locekle un ražošanas vadītāja Sņežana Geijere norāda, ka jaunā līdzekļa radīšana apliecina kompānijas ražotnes iespējas veidot inovatīvus produktus.

Jaunais sauļošanās aizsargbalzama saules aizsardzības faktors ir SPF 15 UVA+UVB, tādā veidā nodrošinot vidēja līmeņa aizsardzību pret saules apdegumiem. Aizsardzību pret sauli nodrošina arī līdzekļa sastāvā esošais antioksidants dietons, kas ir visos "Dzintars" saules līnijas "Jūrmala" produktos. Aizsargbalzama sastāvā ir arī pantenols, jojobas eļļa un burkānu ekstrakts, kas kopumā izlīdzina ādas toni un piešķir skaistu un bronzētu mirdzumu.

Kopumā šobrīd "Dzintars" saules līnijas "Jūrmala" klāstā ir pieci dažādi produkti. Trīs no tiem ir saules aizsargbalzami ar dažādiem saules aizsardzības faktora līmeņiem, sākot no SPF 15 UVA+UVB līdz SPF 50 UVA+UVB. Aizsarglīdzekļu klāstu papildina jaunais bronzējošais aizsargbalzams ar SPF 15 UVA+UVB. Saules līnijas sortimentā ir arī nomierinošs balzams "Jūrmala" SOS.

Kosmētikas ražotājs "H.A.Brieger", kas ir zīmola "Dzintars" īpašnieks, 2021.gadā strādāja ar 1,56 miljonu eiro apgrozījumu un 50 992 eiro peļņu. Kompānijas 2022.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

"H.A.Brieger" reģistrēta 2006.gadā. Tās nosaukums līdz 2020.gada oktobra sākumam bija SIA "Instruments", bet līdz 2021.gada janvāra sākumam - "Dzintars Production". Kompānijas pamatkapitāls ir 284 500 eiro. "H.A.Brieger" īpašnieki ir SIA "Skinest Asset Management" (67%), kuras patiesais labuma guvējs ir Igaunijas uzņēmējs Oļegs Osinovskis, un SIA "Asko R" (33%), kuras īpašniece ir Anastasija Udalova.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Darba likumā, nosakot, ka darbiniekiem nedrīkst prasīt svešvalodu zināšanas, ja vien svešvalodu zināšanas nav objektīvi pamatotas.

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.

Ekonomika Eksperts: elektromobiļiem ir jāizmanto zemie enerģijas tarifi (+VIDEO)

Plānojot un optimizējot uzlādes laiku un sekojot līdzi biržas cenām, jums ir iespējams būtiski ietaupīt.

Lasiet arī

Interesanti fakti Kurzemes Rucāva kļūs par sēņotāju centru (+VIDEO)

Latvijas Mikologu biedrība sāks apzināt līdz mūsdienām saglabāto un ar sēnēm saistīto nemateriālo kultūras mantojumu.

Sabiedrība Zosēnu pagasts ceļu infrastruktūru atjaunos par valsts līdzekļiem (+VIDEO)

Jauno laidumu spriegos, izbūvēs izolāciju un asfaltbetona segumu.

Kriminālziņas Līvānu novadā apgāžoties laivai, viens cilvēks gājis bojā, bet otrs izglābies

Ceturtdienas vakarā Līvānu novada Jersikas pagastā upē apgāzusies laiva ar diviem cilvēkiem, no kuriem viens paša spēkiem ticis uz salas, bet otrs gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Sabiedrība Par Jelgavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Ainārs

Piektdien par jauno Jelgavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts bijušais Ozolnieku novada deputāts Uldis Ainārs (JV).