LPS diskutēts par finanšu jautājumiem un vietvaru attālināto darbu Covid-19 laikā

COVID-19
LETA 04:44, 26.03.2020 0

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) šodien organizēs divas video konferences, kuru laikā tiks diskutēts par pašvaldībām aktuāliem finanšu jautājumiem, kā arī vietvaru attālinātu darbu Covid-19 izrai...



Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) šodien organizēs divas video konferences, kuru laikā tiks diskutēts par pašvaldībām aktuāliem finanšu jautājumiem, kā arī vietvaru attālinātu darbu Covid-19 izraisītas krīzes laikā.Notiks videokonference par pašvaldībām aktuāliem finanšu jautājumiem, kurā piedalīsies finanšu ministrs Jānis Reirs (JV), Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāra vietniece budžeta jautājumos Jolanta Plūme, FM valsts sekretāra vietnieks Armands Eberhards, Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme un Valsts kontroles padomes loceklis Edgars Korčagins. Savukārt no plkst.11.30 līdz 13 notiks videokonference par pašvaldību sēžu organizāciju attālināti.Tajā piedalīsies "ZZ dats" pārstāvji, kas atbildēs uz jautājumiem un sniegs ieteikumus par sēžu norises organizēšanu attālināti. Videokonferences varēs skatīties tiešraidē, LPS mājaslapā, kā arī LPS "www.YouTube.com" kanālā.Tiešraides laikā būs iespēja uzdot jautājumus, sūtot tos uz e-pasta adresi "tiesraide@lps.lv".Kā ziņots, no 13.marta līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi iegrožot vīrusa izplatību.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

COVID-19 Ceturtdien Latvijā reģistrēti 395 Covid-19 gadījumi; 4 mirušajiem

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 395 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par četru ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Trešdien Latvijā reģistrēti 498 Covid-19 gadījumi; 2 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 498 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par divu ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Otrdien Latvijā reģistrēti 645 Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 645 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Latvijā slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 272

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietoto ar Covid-19 inficēto pacientu skaits ir samazinājies no 278 līdz 272, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Lasiet arī

Pasaule profesors: Krieviju apturēt ir vienkārši, tikai jāgrib to izdarīt

Krievija ir ļoti atkarīga no savas naftas un gāzes eksporta, un šādu valstu ekonomikas apturēt ir ļoti vienkārši, ja vien ir pietiekama politiskā griba, intervijā aģentūrai LETA norādīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Sports Usiks smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā uzvar Fjūriju (VIDEO)

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamo čempionu.
Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

Veselība Kardioloģe: 10 000 soļu dienā palīdz normalizēt asinsspiedienu (+VIDEO)

Pirmo reizi satiekoties ar ģimenes ārstu, ir jālūdz izmērīt spiedienu.