Veselības centru apvienības valdē iecelta Babre-Samata

Veselība
LETA 01:09, 16.07.2023 0

AS "Veselības centru apvienība" (VCA) valdē iecelta jauna valdes locekle Solvita Babre-Samata, informēja VCA pārstāvji.

 

VCA valdē darbu turpina valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa un valdes loceklis Zigurds Lasovskis.

VCA padomes priekšsēdētājs ir Josifs Apts, padomes priekšsēdētāja vietnieks Aleksandrs Livšics, padomes locekle Jeļena Ņikitina.

VCA valdes priekšsēdētāja Lapiņa norāda, ka VCA turpina paplašināt pakalpojumu spektru, uzlabojot veselības aprūpes pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijā. Pērn atvērts jauns doktorāts Bauskā, šogad VCA poliklīnika Dolē. VCA ir filiāles Daugavpilī, Jūrmalā un citviet. Ārstniecības iestādēs ārpus Rīgas tiek piedāvāta iespēja iedzīvotājiem nodrošināt attālinātas konsultācijas, kuru laikā ārsta palīgs asistē ārstam.

Lapiņa uzsver, ka visu šo procesu virzībai ir vajadzīga spēcīga vadības komanda, tādēļ uzņēmuma valdē tagad būs Babre-Samata ar plašām zināšanām finanšu vadībā un korporatīvo klientu apkalpošanā.

Babres-Samatas līdzšinējā darba pieredze gūta finanšu jomā. Viņai ir pieredze komandas vadībā, stratēģijas plānošanā un īstenošanā, vadot lielus un sarežģītus finanšu projektus. Ir iegūtas divas augstākās izglītības tiesvedībā un finanšu vadībā, kā arī plaša pieredze, strādājot ar lielajiem korporatīvajiem klientiem vairākās kredītiestādēs.

LETA jau vēstīja, ka VCA 2021.gadā strādāja ar 52,974 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 52,8% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga 2,5 reizes - līdz 10,408 miljoniem eiro. Kompānijas 2022.gada finanšu rezultāti vēl nav publicēti.

Kompānija reģistrēta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 3,835 miljoni eiro.

"Veselības centru apvienība" ietilpst Latvijas veselības uzņēmumu grupā AS "Repharm", kam pieder arī zāļu vairumtirgotāja AS "Recipe Plus", augu valsts ārstniecisko līdzekļu ražotājs AS "Rīgas farmaceitiskā fabrika" un SIA "Centrālā laboratorija", kā arī AS "Sentor Farm aptiekas", kas strādā ar zīmogu "Mēness aptieka". "Repharm" grupas māteskompānijai AS "AB City" pieder arī zāļu ražotājs "Olainfarm".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.