Skatāma fotoizstāde par cilvēkiem ar retām slimībām

Veselība
LETA 16:31, 17.05.2023 0

Tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" apskatāma fotoizstāde "Dzīvība ir vērtība", kura vedina iepazīt cilvēkus ar retām slimībām atgādinot, ka vienlīdzīga un pieejama veselības aprūpe visiem ir svarīgākais solis ceļā uz cilvēcību, informēja Latvijas Reto slimību alianses valdes locekle Ieva Plūme.

 

Izstāde būs skatāma līdz 31.maijam, pēc tam fotoizstāde "Dzīvība ir vērtība" būs skatāma Saeimas namā.

Plūme skaidroja, ka fotoizstāde ataino cilvēkus ar retām slimībām kādā esības mirklī starp ikdienu un svētkiem, starp slimības uzliktiem ierobežojumiem un apziņu par savu iekšējo spēku. "Svarīgākais viņu dzīvē ir veselība - tā ir vienīgā iespēja dzīvot," viņa uzsvēra.

Fotogrāfiju autore ir Natālija Petruhina.

Izstādes digitālā versija apskatāma: https://www.youtube.com/watch?v=ujyfDyqShTE.

Izstādi rīko Latvijas Reto slimību alianse, Starptautisko inovatīvo farmaceitisko firmu asociācija (SIFFA) un Latvijas Reto slimību speciālistu asociācija, un tā ir daļa no projekta "Vienlīdzīga veselības aprūpe visiem - nākamie soļi reto slimību pacientu ārstēšanā".

Fotodarbi ir tapuši Reto slimību dienas 2023 kampaņas ietvaros un tās atbalstītājs ir Islande, Lihtenšteina un Norvēģija ar EEZ un Norvēģijas grantu programmu "Aktīvo iedzīvotāju fonds".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ