Izveidots jauns produkts satraukuma un nemiera mazināšanai

Veselība
LETA 18:46, 01.05.2022 0

Latvijā farmācijas uzņēmums Lotos Pharma, investējot 51 000 eiro, izveidojis jaunākās paaudzes produktu satraukuma un stresa mazināšanai Sedanorm Spray, informē uzņēmums.

 

Ideja par produkta nepieciešamību radās, pētot ilgstoša satraukuma un nemiera negatīvo ietekmi uz cilvēka un sabiedrības emocionālo veselību, kas parādīja, ka pandēmija un nebeidzamie ierobežojumi ir veicinājuši ilgstoša un augsta psihosociālā stresa attīstību visā pasaulē. Izpēte arī parādīja, ka cilvēki priekšroku dod produktiem, kas ir dabiska sastāva, tāpēc arī Lotos Pharma komandas izaicinājums bija atrast un izstrādāt tādu formulu, kas atbilstu klientu vēlmēm un būtu arī efektīva, kā arī, tā būtu piemērota gan pieaugušajiem, gan arī pusaudžiem.

Rezultātā tika izveidotas Sedanorm Spray, kas pateicoties tā zemmeles izsmidzināmajai formai ir ērti lietojams un nodrošina ātru uzsūkšanos, panākot no 3 līdz 10 reizēm lielāku aktīvo vielu koncetraciju asinīs. Lietojot zem mēles tas ātri un pilnībā uzsūcas mutes dobumā un nonāk sistēmiskajā asinsritē. Mutes gļotāda zem mēles ir ļoti bagāta ar asinsvadiem, kas nodrošina asins apgādi. Pēc Sedanorm Spray lietošanas zem mēles tā biopieejamība ir 100%, jo zem mēles esošā zona ir vairāk caurlaidīga nekā balss zona, kā arī tādēļ, ka nenotiek vielu primārais metabolisms aknās kā tas ir produktiem tablešu vai kapsulu formā. Produkts ir ērti un viegli dozējams, piemērots ikvienam lietotājam jau no 12 gadu vecuma.

Sedanorm Spray ražošanas kvalitāte atbilst augstākajiem Eiropas Savienības ražošanas standartiem. Produkts satur augstas kvalitātes GMP sertificētas izejvielas. Jau pašlaik to var iegādāties Lotos Pharma intereneta veikalā, kā arī maijā būs pieejams aptiekās visā Latvijā.

Lotos Pharma ir Latvijā radīts farmācijas kompānijas zīmols, dibināts 2013. gadā ar mērķi veicināt harmoniju starp veselību, dabu un cilvēku. Lotos Pharma izstrādā unikālus farmācijas produktus, to izstrādē sadarbojoties ar vietējiem nozares speciālistiem - mediķiem, pētniekiem un Latvijas zinātnes institūcijām. Lotos Pharma izstrādātajos farmācijas produktos tiek izmantotas tikai vērtīgākās dabā iegūstamās izejvielas, tādējādi šie farmācijas produkti ir piemēroti ikvienam cilvēkam – no pašiem mazākajiem līdz senioriem

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Veselība Latvijas urologi apgāž mītus par prostatu (+VIDEO)

"Kad nav sūdzību, tas nenozīmē, ka vēzis nevarētu attīstīties".

Veselība Šokējošs atklājums: Latvijā kaitīgi ieradumi meitenēm ir biežāk nekā zēniem

Mūsdienās kaitīgi ieradumi, piemēram, nepietiekama fiziskā aktivitāte, smēķēšana un alkohola patēriņš, meitenēm ir biežāk nekā zēniem, liecina starptautiska pētījuma par skolēnu veselību rezultāti par Latviju, ar kuriem trešdien iepazinās Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija.

Veselība Plāno papildināt kompensējamo zāļu sarakstu ar jauniem medikamentiem

Veselības ministrija (VM) plāno papildināt kompensējamo zāļu sarakstu ar jauniem inovatīviem medikamentiem onkoloģijas un hematoonkoloģijas diagnožu ārstēšanai un jaunu medikamentu psihiatrisko saslimšanu ārstēšanai, teikts ministrijas izstrādātajā informatīvajā ziņojumā.

Veselība Eksperts dalās ar trikiem pusaudžu ādas kopšanai (+VIDEO)

Problēmzonas var apstrādāt bez īpašām izmaksām.

Lasiet arī

Interesanti fakti Gatavojas no maija Rīgā ieviest jaunos ierobežojumus elektroskrejriteņiem

Rīgas pašvaldības policija (RPP) šodien tikās ar koplietošanas elektroskrejriteņu un velosipēdu pakalpojumu sniedzējiem, gatavojoties no maija galvaspilsētā ieviest jaunos ierobežojumus elektroskrejriteņiem.

Ekonomika Valsts airBaltic obligācijas varētu iegādāties ne vairāk kā 100 mil eiro vērtībā

Valsts Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" obligācijas varētu iegādāties ne vairāk kā 100 miljonu eiro vērtībā, šodien pēc koalīcijas sanāksmes žurnālistiem sacīja finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Sabiedrība NBS tuvākajos gados izveidos septiņus jaunus bataljonus

Latvijas drošības stiprināšanai tuvākajos gados bruņotajos spēkos veidos septiņus jaunus bataljonus, pirmdien žurnālistus informēja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Starp Rīgu un Bausku no maija kursēs autobusa ekspreši

Reģionālās nozīmes autobusu maršrutā Rīga-Bauska no 1.maija būs vairāki jauni eksprešu reisi ar samazinātu pieturu skaitu un ātrāku nokļūšanu galapunktā, novirzot tos pa Ķekavas apvedceļu, informē Autotransporta direkcijā (ATD).