Trešdien Latvijā pūtīs brāzmains vējš

Sabiedrība
LETA 14:45, 22.10.2024 0

Naktī gaidāms lietus. Sākot no valsts rietumiem, nokrišņi mitēsies un debesis brīžiem skaidrosies.

 
Foto: LETA

Pūtīs lēns līdz mērens rietumu vējš, piekrastē tas pastiprināsies, brāzmās vietām sasniedzot 18 metrus sekundē. Gaisa temperatūra noslīdēs līdz +7..+11 grādiem.

Dienā mākoņu daudzums būs neliels un mainīgs, priekšpusdienā ziemeļaustrumu novados iespējams īslaicīgs lietus. Rietumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu 12-17 metri sekundē. Gaisa temperatūra būs +10..+13 grādi.

Rīgā naktī uz trešdienu mitēsies lietus, dienā gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, bez nokrišņiem. Rietumu vēja ātrums brāzmās brīžiem sasniegs 12 metrus sekundē. Gaisa temperatūra naktī un dienā gaidāma +9..+12 grādu robežās.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Elektroniskās rindas uz robežas plāno ieviest 2025.gadā

VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC) sešu mēnešu laikā pēc projekta realizācijas sākšanas Latvijā ieviesīs vienkāršotu elektronisko rindu visās ārējās sauszemes robežas autoceļu robežšķērsošanas vietās, kas sāks darboties 2025.gada pirmā ceturkšņa beigās, izriet no Satiksmes ministrijas (SM) informatīvā ziņojuma, kuru otrdien pieņēma zināšanai valdība.

Sabiedrība Paplašina pedagogu loku, kas skolās varēs mācīt otro svešvalodu

Otro svešvalodu skolās varēs mācīt skolotāji, kas valodas prasmes sertifikātu ieguvuši ne tikai augstskolās, bet arī citās izglītības iestādēs, paredz valdības pieņemtie Ministru kabineta noteikumu grozījumi.

Sabiedrība Augstskolās samazinās padomju locekļu skaitu

Valdība apstiprinājusi grozījumus Augstskolu likumā, kuru mērķis ir optimizēt zinātnes un lietišķo zinātņu universitāšu padomju darbību, uzlabot piekļuvi augstākās izglītības datiem un veikt citus tehniskus precizējumus.

Sabiedrība Lucavsalā parādīsies jauna iela vairāk nekā kilometra garumā (+VIDEO)

Nekustamo īpašumu attīstītāju apetīte saduras ar vietējās sabiedrības interesēm.

Lasiet arī

Sabiedrība Tuvākajā diennaktī laika apstākļi būtiski nemainīsies

Tuvākajā diennaktī laika apstākļi Latvijā būtiski nemainīsies - starp mākoņiem brīžiem uzspīdēs saule, bet brīžiem arī varētu uzlīt, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība No rietumiem Latvijai tuvojas ciklons

Nedēļa noslēgsies ar rudenīgi siltu, bet apmākušos dienu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģija un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība Ceturtdien Latvijā gaidāma silta rudens diena

Ceturtdien gaidāma pelēka, bet visai silta rudens diena, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība Rīt Latvijā gaiss iesils līdz +15 grādiem

Mākoņainai naktij sekos tikpat mākoņaina, bet mēreni silta trešdiena, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.