Jaunā vienotība noslēdz sadarbības līgumu ar Latgales partiju

Sabiedrība
VS.LV 16:47, 28.09.2024 0

Partiju apvienība "Jaunā vienotība" sestdien noslēgusi sadarbības līgumu ar Latgales partiju, aģentūru LETA informēja partijas "Vienotība" pārstāve Beata Jonite.

 
Foto: LETA

Sadarbības līgumu partijas "Vienotība" kongresā sestdien parakstīja partijas "Vienotība" valdes priekšsēdētājs, finanšu ministrs Arvils Ašeradens, Latgales partijas līdzpriekšsēdētājs Sergejs Maksimovs un partijas "Vienotība" valdes locekle, partiju apvienības "Jaunā vienotība" valdes priekšsēdētāja, Ministru prezidente Evika Siliņa.

Politiķi sadarbības līguma parakstīšanas brīdī akcentēja, ka šis solis palīdzēs nodrošināt Latvijas kā tiesiskas, eiropeiskas un nacionālas valsts ilgtspējīgu un līdzsvarotu izaugsmi, Latvijas novadu un pilsētu attīstību, kā arī iespējami plašāku sabiedrības līdzdalību politikas veidošanā, sadarbību īpaši koncentrējot uz Latgales novadu.

Līgums nosaka vispārīgus sadarbības jautājumus nacionālā un reģionālā līmeņa politikā, kopēju gatavošanos nākamgad gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām un savstarpēju atbalstu ikdienas darbā.

Jau ziņots, ka sestdien notiek partijas "Vienotība" kongress "Vienoti Latvijas drošībai".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Koalīcijas partija ir gatava diskutēt par izdienas pensijas vecuma celšanu

Kā jau tika ziņots, ministrijām sadarbojoties ar Valsts kanceleju, pašlaik tiek vērtēts jautājums par izdienas pensijas vecuma celšanu.

Sabiedrība ISMA uzsāk darbu pie bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) vienojusies par sadarbību ar Ukrainas augstākās izglītības iestādi Dņipro “Alfred Nobel University” (ANU), lai uzsāktu darbu pie jaunas bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā.

Sabiedrība Rosina demontēt Fabriciusa pieminekli Ventspilī

Nacionālā apvienība (NA) norāda, ka ir vērsusies Latvijas Okupācijas muzejā un Latvijas Kara muzejā, lai no speciālistiem un vēsturniekiem gūtu atzinumus par Fabriciusa personību un vēsturiskajām darbībām, kā arī piemineklī attēloto agresorvalsts militāro formastērpu.

Sabiedrība Rīgā turpinās darbs pie satiksmes organizācijas izmaiņu ieviešanas

Līdz 1.novembrim Rīgā vairākos desmitos ielu posmu uzstādīs ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" vai ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" ar papildu zīmi "Pārējā papildinformācija"

Lasiet arī

Pasaule Izraēlas armija paziņo par Hizbollah līdera Hasana Nasrallas nogalināšu

Izraēlas armija sestdien paziņoja, ka piektdien Beirūtā notikušajā triecienā nogalināts Libānas šiītu kaujinieku grupējuma "Hizbollah" līderis Hasans Nasralla.

Sabiedrība Valmierieši izvēlējās par savu naudu parkā ierīkot bērnu rotaļu laukumu (+VIDEO)

Pašvaldības dome pieņēma lēmumu finansējumu piešķirt visvairāk balsu ieguvušajām idejām.

Ekonomika Ekonomists brīdina par pieprasījuma kritumu Vācijā pēc Latvijas precēm (+VIDEO)

Ražošanas nozares lejupslīde dzēš cerības uz ātru atveseļošanos.

Sabiedrība Rīgas Centrā ir atjaunota vērtīga art deco stila ēka (+VIDEO)

Īpaši augstie griesti ļauj pacelties augšup un dzīvojamo telpu izbūvēt divos līmeņos.