Nedēļas otrajā pusē vietām stipri līs un dārdēs pērkons

Sabiedrība
LETA 08:27, 11.09.2024 0

Tuvākajās diennaktīs laikapstākļus Latvijā noteiks zema spiediena ieplaka, palaikam gaidāms lietus, vietām līs stipri un dārdēs pērkons, prognozē sinoptiķi.

 
Foto: LETA

Ceturtdien dažviet īslaicīgi līs, pūtīs lēns vējš, gaisa temperatūra pēcpusdienā paaugstināsies līdz +19..+23 grādiem, bet Kurzemē nekļūs siltāks par +17..+19 grādiem.

Naktī uz piektdienu vietām valsts austrumu un centrālajā daļā stipri līs, nokrišņi gaidāmi arī dienā, austrumu novados tiek prognozēts pērkona negaiss. Sestdien lietusgāzes var skart arī Kurzemi.

Atbilstoši pašreizējām prognozēm Kurzemē no piektdienas līdz svētdienai pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu vējš un gaisa temperatūra galvenokārt nepārsniegs +17..+20 grādus, bet citviet Latvijā ieplūdīs siltāks gaiss no dienvidaustrumiem un temperatūra brīžiem pakāpsies virs +20 grādiem, iespējams, sasniedzot +25 grādus.

Arī naktis gaidāmas siltas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā būs +12..+17 grādi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Valsts kontrole: Zemkopības ministrija neekonomiski izlietojusi 3,1 miljonu eiro

Zemkopības ministrija (ZM), veicot 3,1 miljona eiro ieguldījumu sava elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidē, nav rīkojusies jēgpilni un atbilstoši saviem attīstības plāniem, secināts Valsts kontroles (VK) revīzijā.

Sabiedrība Ceturtdien izklīdīs migla un spīdēs saule

Ceturtdien Latvijas lielākajā daļā migla izklīdīs rīta stundās, vietām tā var saglabāties līdz dienas vidum, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ceturtdienas rītā daudzviet gaidāma migla

Ceturtdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla, redzamība vietām samazināsies līdz simts metriem, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Pārspēts 18.septembra nacionālais siltuma rekords

Trešdien līdz plkst.14 augstākā gaisa temperatūra valstī bija +25,7 grādi Daugavpilī, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Lasiet arī

Sabiedrība Daļā peldvietu ūdens temperatūra saglabājas tuvu 20 grādiem

Lielākajā daļā Latvijas upju un ezeru ūdens temperatūra ir 15..20 grādi, siltākais ūdens saglabājas ezeros un Pļaviņu ūdenskrātuvē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Pasaule Plūdos Centrāleiropā bojāgājušo skaits pieaudzis līdz 16

Vētras "Boriss" izraisītajos plūdos Centrāleiropā bojāgājušo cilvēku skaits pirmdien pieaudzis līdz 16.

Sabiedrība Otrdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā sasniegs +26 grādus

Otrdienas pēcpusdienā Latvijā gaiss sasils līdz +23..+26 grādiem, vietām piekrastē temperatūra svārstīsies ap +20 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Visu nedēļu gaidāms sauss laiks

Laikapstākļus Latvijā šonedēļ noteiks liels anticiklons, tādēļ nav gaidāmi nokrišņi, prognozē sinoptiķi.