No Stradiņa slimnīcas korpusa nācies evakuēt pacientus

Sabiedrība
LETA 08:25, 08.09.2024 0

Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas 25. korpusa 2. stāvā sestdienas vakarā izveidojās ārkārtas situācija, jo slimnīcas personāls pamanīja gruzdēšanu, tādēļ nācās evakuēt pacientus.

 
Foto: LETA

Gruzdēšana pamanīta plkst.21. Nekavējoties tika sākta pacientu un personāla evakuācija - visi pacienti pārvietoti uz slimnīcas A1 ēku.

Tāpat izsaukts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Slimnīcā dega elektroinstalācija un durvju aile viena kvadrātmetra platībā. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās darbinieki bija sākuši dzēšanas darbus ar ugunsdzēsības aparātiem. No notikuma vietas evakuējās 13 cilvēki.

Slimnīcā informēja, ka nepilnu divu stundu laikā apdraudējums tika novērsts un situācija ir pilnībā kontrolēta, tiek nodrošināta pilnīga drošība gan pacientiem, gan personālam.

Informācija slimnīcas mājaslapā liecina, ka šajā korpusā atrodas Ambulatorās ķirurģijas centrs un Oftalmoloģijas klīnika.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.

Sabiedrība Atbalsta aizliegumu reklamēt alkoholisko dzērienu cenas vai atlaides

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija trešdien pirms trešā lasījuma atbalstīja grozījumus Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumā, kas paredz Latvijā ieviest aizliegumu alkoholisko dzērienu audio un audiovizuālajās reklāmās reklamēt šo dzērienu cenas vai atlaides.

Sabiedrība CVK piedāvā uzlabot vēlēšanu zīmes. Kā tās izskatīsies?

Par vēlēšanu sistēmu sagatavošanu atbildīgā Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA) norāda, ka pašreizējais biļetens ir problemātisks, jo tiek bieži pieļauta kļūda - kādu kandidātu neatbalstot, vēlētājs ievelk rombiņā mīnusu, nevis izsvītro vārdu.

Lasiet arī

Kriminālziņas Ugunsdzēsēji turpina darbu Ganību dambī degošajos angāros

Trešdien Ganību dambī notikušajā plašajā ugunsgrēkā deguši vairāki angāri, produkcija un iekārtas kopumā 1550 kvadrātmetru (m2) platībā, un šodien ugunsdzēsēji aizvien turpina darbu notikuma vietā.

Kriminālziņas Pagājušajā naktī dzēsts plašs ugunsgrēks Rīgā

Šonakt plaši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) spēki bija iesaistīti ugunsgrēka dzēšanā Jāņa Asara ielā, Rīgā, kur dega vairākas ēkas, kā arī pagalmā esošie transportlīdzekļi - vieglās automašīnas un motocikls.

Sabiedrība Policija izmeklē vairākus Jāņu nakts ugunsgrēkus Krustpils pagastā

Policijā sākts kriminālprocess par vairākiem ugunsgrēkiem, kas Jāņu naktī notikuši Krustpils pagastā.

Kriminālziņas Āgenskalnā plaši glābēju spēki dzēš ugunsgrēku neapsaimniekotā ēkā

Rīgā, Āgenskalnā, otrdienas rītā plaši glābēju spēki dzēš ugunsgrēku neapsaimniekotā ēkā.