Rīgā otrdien būs sauss un pārsvarā saulains laiks

Sabiedrība
LETA 17:33, 26.08.2024 0

Otrdien naktī un no rīta vietām Latvijas austrumu daļā, galvenokārt Latgalē, īslaicīgi līs, prognozē sinoptiķi.

 
Foto: LETA

Pārējā valstī nav gaidāmi nokrišņi un laiks lielākoties saglabāsies saulains.

Naktī gaidāms lēns vējš un bezvējš, dažviet veidosies migla. Gaisa temperatūra noslīdēs līdz +8..+13 grādiem, vietām piekrastē un dienvidaustrumu novados nekļūs vēsāks par +14..+16 grādiem.

Dienā pūtīs neliels rietumu vējš, Latgalē - ziemeļu vējš. Termometra stabiņš pakāpsies līdz +20..+25 grādiem.

Rīgā otrdien būs sauss un pārsvarā saulains laiks, pūtīs lēns vējš. Minimālā gaisa temperatūra naktī +14 grādi, piepilsētā +10..+12 grādi; dienā temperatūra paaugstināsies līdz +23 grādiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.

Sabiedrība Atbalsta aizliegumu reklamēt alkoholisko dzērienu cenas vai atlaides

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija trešdien pirms trešā lasījuma atbalstīja grozījumus Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumā, kas paredz Latvijā ieviest aizliegumu alkoholisko dzērienu audio un audiovizuālajās reklāmās reklamēt šo dzērienu cenas vai atlaides.

Sabiedrība CVK piedāvā uzlabot vēlēšanu zīmes. Kā tās izskatīsies?

Par vēlēšanu sistēmu sagatavošanu atbildīgā Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA) norāda, ka pašreizējais biļetens ir problemātisks, jo tiek bieži pieļauta kļūda - kādu kandidātu neatbalstot, vēlētājs ievelk rombiņā mīnusu, nevis izsvītro vārdu.

Lasiet arī

Sabiedrība Pirmdiena visā Latvijā būs saulaina un sausa

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +22, +27 grādiem, un tikai Kurzemē, Rīgas jūras līča piekrastē, būs ap +20 grādiem.

Sabiedrība 2024.gada vasara Latvijā - piektā siltākā novērojumu vēsturē

Šā gada kalendārās vasaras vidējā gaisa temperatūra Latvijā bija +18,0 grādi jeb 1,3 grādi virs gadalaika normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Sabiedrība Valsts austrumu un centrālajā daļā naktī gaidāmas lietusgāzes

Ceturtdienas vakarā un naktī uz piektdienu Latviju no dienvidaustrumiem šķērsos lietus mākoņi, daudzviet gaidāmas lietusgāzes un vietām iespējams pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Naktī dažviet Kurzemē un Latgalē gaidāms lietus

Naktī uz ceturtdienu vietām Kurzemes rietumos, kā arī Latgalē gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.