Rīgas peldvietās joprojām silts ūdens

Sabiedrība
LETA 09:46, 16.08.2024 0

Lielākajā daļā Rīgas peldvietu joprojām ūdens temperatūra ir augsta, liecina Rīgas pašvaldības policijas apkopotā informācija.

 
Foto: LETA

Vissiltākais ūdens ir Bābelīša ezerā, kur ūdens temperatūra saglabājas ap plus 22 grādiem.

Daugavā pie Ķīpsalas ūdens temperatūra ir plus 21 grāds.

Savukārt Daugavā pie Lucavsalas un Ķīšezerā ūdens temperatūra ir plus 20 grādi.

Vēsākais ūdens Rīgā ir jūras līča peldvietās - Vecāķos, kur ūdens temperatūra ir plus 19 grādi, un Vakarbuļļos, kur ūdens temperatūra ir plus 18 grādi.

Rīgā kopā ir astoņas oficiālās peldvietas - Daugavgrīvā, Vakarbuļļos, Vecāķos, Rumbulā, Bābelītī, Ķīpsalā, kā arī Lucavsalā un Lucavsalas līcī.

Rīgas Pašvaldības policijas glābēji rūpējas par atpūtnieku drošību visās oficiālajās peldvietās un arī peldvietā Ķīšezerā, kas vēl nav ieguvusi oficiālās peldvietas statusu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Panākta vienošanās neapliekamo minimumu pensionāriem nākamgad dubultot

Pensionāriem no nākamā gada neapliekamo minimumu varētu noteikt 1000 eiro apmērā mēnesī, intervijā LTV sacīja labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS).

Sabiedrība Rīga aicina saglabāt dzelzceļa staciju «Rumbula»

Ņemot vērā augsto teritorijas attīstības potenciālu nākotnē un lielo loģistikas, tirdzniecības un ražošanas uzņēmumu koncentrāciju, Rīgas vicemērs un Rīgas un Pierīgas pašvaldību apvienības "Rīgas metropole" līdzpriekšsēdētājs Edvards Ratnieks (NA/LRA) aicina Satiksmes ministriju pārskatīt nodomu par Rumbulas dzelzceļa stacijas slēgšanu.

Sabiedrība Valdība atbalsta 77 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā

Starp pretendentiem 63% bija krievi, 13% baltkrievi, 5% lietuvieši, kā arī cahurs, armēnis, čečens, ukrainis.

Sabiedrība Ļoti ietekmīgs portfelis

Latvijas pārstāvim Valdim Dombrovskim EK būs dubulta loma. Viņš būs ekonomikas un ražīguma komisārs, kā arī viņam uzticēta īstenošanas un vienkāršošanas komisāra pienākumi. Par šo darba daļu viņš būs tieši pakļauts Leienai.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā un Bābelītī

Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā un Bābelītī, kur temperatūra sasniegusi 21 grādu, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā

Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā, kur tā temperatūra sasniegusi 21 grādu, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Ūdens temperatūra Ķīpsalas peldvietā sasniedz 23 grādus

Ūdens Ķīpsalas peldvietā uzsilis līdz 23 grādiem, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Tuvākajās dienās turpināsies ūdens temperatūras paaugstināšanās upēs un ezeros

Tuvākajās dienās turpināsies ūdens temperatūras paaugstināšanās upēs un ezeros, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.