Jāņu naktī no dzīvnieku patversmes Jelgavā nozagts suns

Sabiedrība
LETA 16:47, 25.06.2024 0

Jāņu naktī no Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārmedicīnas fakultātes Mazo dzīvnieku patversmes Jelgavā nozagts suns, kas gan ātri atgūts, bet vēl viens dzīvnieks ir cietis.

 

Patversme ierakstā "Facebook" informē, ka ir tika nozagts sešus mēnešus jauns kucēns, melna ar rudiem lāsumiem "vilka" tipa meitene.

Savukārt otra bezšķirnes kucīte, kura arī atradās voljērā, ir cietusi. Patversmei ir aizdomas, ka ir lauzta priekškāja.

Par notikušo patversme ziņojusi sociālajos tīklos un jau nākamajā dienā kāda sieviete suni esot atpazinusi uz ielas pilsētā, ejot kopā ar kādu jaunu vīrieti. Uzrunāts par suņa piederību, vīrietis esot teicis, ka suns pieklīdis un tikai ejot līdzi. Sieviete izsaukusi dzīvnieku ķērāju un kucīte nogādāta atpakaļ patversmē.

Patversme par zādzības faktu informējusi policiju. Valsts policijā apliecināja, ka ir sākts kriminālprocess, bet dzīvnieks, pateicoties ierakstam sociālajos tīklos, ir atgūts. Plašāku informāciju policijā nesniedza.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei

Rīgā, Latgales parkā, demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei, aģentūru LETA informēja Rīvas vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA).

Sabiedrība Koalīcijas partija ir gatava diskutēt par izdienas pensijas vecuma celšanu

Kā jau tika ziņots, ministrijām sadarbojoties ar Valsts kanceleju, pašlaik tiek vērtēts jautājums par izdienas pensijas vecuma celšanu.

Sabiedrība ISMA uzsāk darbu pie bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) vienojusies par sadarbību ar Ukrainas augstākās izglītības iestādi Dņipro “Alfred Nobel University” (ANU), lai uzsāktu darbu pie jaunas bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā.

Sabiedrība Rosina demontēt Fabriciusa pieminekli Ventspilī

Nacionālā apvienība (NA) norāda, ka ir vērsusies Latvijas Okupācijas muzejā un Latvijas Kara muzejā, lai no speciālistiem un vēsturniekiem gūtu atzinumus par Fabriciusa personību un vēsturiskajām darbībām, kā arī piemineklī attēloto agresorvalsts militāro formastērpu.

Lasiet arī

Kriminālziņas Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa

Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa, informēja Valsts policijā.

Kriminālziņas 2024.gadā reģistrēts 30 gadu laikā zemākais zādzību skaits no mājokļiem

Aizvadītajā gadā reģistrēts pēdējo 30 gadu laikā zemākais zādzību skaits no mājokļiem.

Kriminālziņas Pieaug Latvijas ceļotāju personīgo mantu zādzību skaits

Pēdējo gadu laikā ir tendence pieaugt Latvijas ceļotāju personīgo mantu zādzību skaitam, un nozagto lietu veids mēdz mainīties atbilstoši sezonai, informē risku apdrošinātāja "If P&C Insurance" ("If") Latvijas filiāles pārstāvji.

Sabiedrība Pēdējo septiņu gadu laikā būtiski sarucis apdrošināto auto zādzību skaits

Latvijā pēdējo septiņu gadu laikā ir būtiski sarucis apdrošināto auto zādzību skaits, informē Latvijas Apdrošinātāju asociācijas (LAA) pārstāvji, atsaucoties uz asociācijas apkopotajiem datiem.