Rīgas peldvietās siltākā ūdens temperatūra ir Bābelītī

Sabiedrība
LETA 16:00, 24.06.2024 0

Rīgas peldvietās siltākā ūdens temperatūra ir Bābelītī, sasniedzot 21 grādus, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

 
Foto: LETA

Zemākā ūdens temperatūra ir Rumbulā - vien 14 grādi, savukārt Vakarbuļļos ūdens ir 16 grādus silts.

Vecāķos un Lucavsalā ūdens temperatūra sasniegusi 18 grādus, Ķīpsalā un Ķīšezerā - 19 grādus.

Rīgas Pašvaldības policijas glābēji rūpējas par atpūtnieku drošību visās oficiālajās peldvietās un arī peldvietā Ķīšezerā, kas vēl nav ieguvusi oficiālās peldvietas statusu.

Kārtības sargi drošību uz ūdens peldvietās uzrauga katru dienu no plkst.10 līdz 22.

Savukārt naktī nepieciešamības gadījumā palīdzību var saņemt sešās glābšanas stacijās - Vecāķu, Vakarbuļļu, Lucavsalas, Rumbulas, Bābelīša un Ķīšezera - tomēr jāņem vērā, ka nakts maiņās peldvietās strādā mazāks glābēju skaits nekā dienā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei

Rīgā, Latgales parkā, demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei, aģentūru LETA informēja Rīvas vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA).

Sabiedrība Koalīcijas partija ir gatava diskutēt par izdienas pensijas vecuma celšanu

Kā jau tika ziņots, ministrijām sadarbojoties ar Valsts kanceleju, pašlaik tiek vērtēts jautājums par izdienas pensijas vecuma celšanu.

Sabiedrība ISMA uzsāk darbu pie bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) vienojusies par sadarbību ar Ukrainas augstākās izglītības iestādi Dņipro “Alfred Nobel University” (ANU), lai uzsāktu darbu pie jaunas bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā.

Sabiedrība Rosina demontēt Fabriciusa pieminekli Ventspilī

Nacionālā apvienība (NA) norāda, ka ir vērsusies Latvijas Okupācijas muzejā un Latvijas Kara muzejā, lai no speciālistiem un vēsturniekiem gūtu atzinumus par Fabriciusa personību un vēsturiskajām darbībām, kā arī piemineklī attēloto agresorvalsts militāro formastērpu.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā un Bābelītī

Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā un Bābelītī, kur temperatūra sasniegusi 21 grādu, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Rīgas peldvietās joprojām silts ūdens

Lielākajā daļā Rīgas peldvietu joprojām ūdens temperatūra ir augsta, liecina Rīgas pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā

Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā, kur tā temperatūra sasniegusi 21 grādu, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Ūdens temperatūra Ķīpsalas peldvietā sasniedz 23 grādus

Ūdens Ķīpsalas peldvietā uzsilis līdz 23 grādiem, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.