Jāņu dienā debesis pakāpeniski skaidrosies, bet dažviet uzlīs

Sabiedrība
LETA 06:10, 24.06.2024 0

Jāņu dienā debesis pakāpeniski skaidrosies, bet dažviet uzlīs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

 
Foto: LETA

Lai gan rīts iesāksies pelēcīgs, sākot no valsts ziemeļu daļas, debesis pakāpeniski skaidrosies un uzspīdēs saule. Dažviet, galvenokārt valsts austrumu daļā, vēl sagaidāms īslaicīgs lietus. Saglabāsies lēns vējš, un gaiss iesils līdz +19…+24 grādiem.

Rīgā svētku pirmdiena iesāksies mākoņaina, taču jau pēcpusdienā mākoņi sāks izklīst, un diena aizritēs bez būtiskiem nokrišņiem. Pūtīs lēns vējš, un termometra stabiņš pakāpsies līdz +21…+22 grādu atzīmei.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Valodnieki nesaskata nepieciešamību filmējošus dronus dēvēt par «lidacīm»

Valodnieki nav saskatījusi nepieciešamību filmējošus dronus dēvēt par "lidacīm".

Sabiedrība Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Sabiedrība Dānijas brigāde piedalīsies NATO «Ziemeļu» divīzijā Ādažos (+VIDEO)

Skandināvijas valsts uzsvēra savu lomu Latvijas aizsardzībā.

Sabiedrība Varakļānu novads pievienots Madonas novadam

Stājas spēkā likums par Varakļānu novada pievienošanu Madonas novadam.

Lasiet arī

Pasaule Ķīnas prezidents apmeklēs Kazahstānu un Tadžikistānu

Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins piedalīsies līderu sanāksmē un no otrdienas dosies valsts vizītē uz Kazahstānu un Tadžikistānu, svētdien paziņoja Ķīnas Ārlietu ministrija.

Pasaule Francijā šodien notiek parlamenta vēlēšanu pirmā kārta

Francijā šodien notiek parlamenta ārkārtas vēlēšanas, kurās pirmo reizi valsts vēsturē pie varas varētu nonākt galēji labējā Nacionālā apvienība (RN).

Kriminālziņas Apsūdz vīrieti par sirmgalves slepkavību, aizdedzinot māju

Prokuratūra nodevusi Latgales rajona tiesai krimināllietu, kurā par vīrietis apsūdzēts par svešas mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu, kas saistīta ar dedzināšanu lielā apmērā un tīšu prettiesisku personas nonāvēšanu.