Ādažu novadā izstrādās ciemu attīstības plānus

Sabiedrība
LETA 15:47, 12.05.2024 0

Lai Ādažu novada attīstību saskaņotu ar aktuālākajām vietējo kopienu vajadzībām un sava ciema attīstības redzējumu, kā arī veicinātu iedzīvotāju iesaisti dzīvesvietas attīstībā, tiek plānots izstrādāt novada ciemu attīstības plānus, liecina informācijas pašvaldības mājaslapā.

 

Līdz šim šāda attīstības plāna izstrāde Ādažu novada teritorijā veikta tikai vienam ciemam. 2019.gadā projektā "Coast4us" attīstības plāns tika izstrādāts Garupes ciemam.

Pirmais ciems, kura iedzīvotāji aicināti nākt kopā un sākt plānot savas apkārtnes attīstību, ir Iļķene. Iedzīvotāju tikšanās notiks 15.maijā, plkst.18 atpūtas kompleksā "Leiputrijā".

Nākamā tikšanās plānota Kalngalē 22.maijā, plkst.18 brīvā laika pavadīšanas centrā "Kadiķis", bet 29.maijā, plkst.18, Garkalnes Olimpiskā centra teritorijā Lazdu ielā 22.

Citos ciemos līdzīgi pasākumi plānoti nākamajos mēnešos.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei

Rīgā, Latgales parkā, demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei, aģentūru LETA informēja Rīvas vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA).

Sabiedrība Koalīcijas partija ir gatava diskutēt par izdienas pensijas vecuma celšanu

Kā jau tika ziņots, ministrijām sadarbojoties ar Valsts kanceleju, pašlaik tiek vērtēts jautājums par izdienas pensijas vecuma celšanu.

Sabiedrība ISMA uzsāk darbu pie bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) vienojusies par sadarbību ar Ukrainas augstākās izglītības iestādi Dņipro “Alfred Nobel University” (ANU), lai uzsāktu darbu pie jaunas bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā.

Sabiedrība Rosina demontēt Fabriciusa pieminekli Ventspilī

Nacionālā apvienība (NA) norāda, ka ir vērsusies Latvijas Okupācijas muzejā un Latvijas Kara muzejā, lai no speciālistiem un vēsturniekiem gūtu atzinumus par Fabriciusa personību un vēsturiskajām darbībām, kā arī piemineklī attēloto agresorvalsts militāro formastērpu.

Lasiet arī